Poriadny ŠOK: Nátresk v Tatrách! Ľudia čakali v dlhých radoch + VIDEÁ

NETKY.SK • 2 August 2024, 09:53 • 2 min
Poriadny ŠOK: Nátresk v Tatrách! Ľudia čakali v dlhých radoch + VIDEÁ

VYSOKÉ TATRY - Ak ste počas uplynulého víkendu navštívili Tatry, mohol vás čakať poriadny šok.

slovakia

left justify in out

Vysoké Tatry sú klenotom, ktorý počas letnej turistickej sezóny vyhľadáva množstvo dovolenkárov. Ak ste sa tam však vybrali minulý víkend, mohlo vás čakať poriadne prekvapenie.

Vyzeralo to tak, že sa všetci turisti cez víkend rozhodli, že sa vyberú na Rysy. Profil tatry_official zdieľal na Instagrame video, ktoré zachytáva situáciu zo soboty na slovenskej strane veľhôr.

Už o 10.00 hodine sa na vrchol čakalo v dlhočiznom rade a pre množstvo výletníkov nebolo doslova kam stúpiť. Navyše, celá kolóna sa vpred posúvala iba veľmi pomalým tempom. 

Pod príspevkom sa okamžite objavili stovky komentárov. "Super, pred útokom na vrchol sa aspoň dá oddýchnuť," poznamenal sarkasticky jeden z komentujúcich.

"Tak toto vyrieši naozaj iba vstupné do národného parku. Na druhú stranu, boli by aj peniaze na opravu a na rangerov," myslí si jeden z komentujúcich.

"Podľa mňa dosť nechutný spôsob trávenia času v prírode," poznamenal španielsky umelec a poľská turistka dodáva: "Tak to by som bola poriadne nahnevaná. Neznášam ani rady v obchodoch, nieto ešte na horách."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: tatry_official, Foto: parlamentnelisty.sk
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies