(ne)Konferencia Gastrolove pre všetkých nadšencov, študentov a podnikateľov na poli gastronómie

NETKY.SK • 23 September 2024, 14:11 • 2 min
(ne)Konferencia Gastrolove pre všetkých nadšencov, študentov a podnikateľov na poli gastronómie

Už po piaty raz sa stretnú na netradičnej konferencii všetci, ktorí sa odvážne pustili do vôd gastro-podnikania, uvažujú nad týmto krokom, alebo jednoducho milujú najvyššie gastronomické pôžitky, či tento odbor študujú.

slovakia

left justify in out

Podujatie organizujú magazín Kávičkári a Krajská organizácia cestovného ruchu Trnavského kraja 27. septembra v pôsobivých priestoroch Elektrárne Piešťany. Konferencia sa bude konať pri príležitosti Svetového dňa cestovného ruchu. 

Originálna gastronomická akcia sa každoročne pýši silnými témami, atraktívnymi spíkrami, nápaditou koncepciou, praktickým odovzdávaním užitočných skúseností, nabitým know-how, no okrem toho aj skvelou uvoľnenou atmosférou, bohatou výmenou informácií a kontaktov, a samozrejme - skvelými ochutnávkami a cateringom.

Obrazok
Zdroj: gastrolove.sk

AKO SI SPLNIŤ SVOJ GASTRO-SEN

Podujatie má za cieľ spojiť manažérov, kuchárov, baristov, podnikateľov, študentov aj milovníkov dobrej gastronómie na jednom mieste. Popritom priniesť nové, aktuálne témy v tejto oblasti, rozšíriť návštevníkom nové obzory, pomôcť s praktickými otázkami a - ako napovedá už názov - vzbudiť ešte väčšie nadšenie a lásku pre tento atraktívny odbor.

A čo konkrétne môžete zažiť a vypočuť si na Gastrolove 2024?

Životný príbeh Andrey Poláčkovej o tom, ako sa dá špičkový fine dining koncept vytvoriť aj "na konci sveta", Lucia Sandrin Breznayová, alias Madam Etiketa z Paríža zasa porozpráva o najväčších faux pas slovenských gastro-prevádzok, aj o tom, ako sa im vyhnúť. 

Obrazok
Zdroj: kavickari.sk

TAJOMSTVÁ NAJ ŠÉFKUCHÁROV

Dozviete sa tiež o tom, ako motivovať svoj personál a aby stále milovali to, čo robia, ako začať lepšie zarábať vďaka sociálnym sieťam, ako sa od šúpania zemiakov prepracovať na post šéfkuchárskej hviezdy. V tomto bloku vám najoceňovanejších slovenskí kuchári poodhalia tajomstvá svojej úspešnej cesty na vrchol. 

Reč bude tiež o zaujímavom potenciáli gastroturistiky, čo o tom, ako v profesionálnej kuchyni dosiahnuť zero-waste stav.

Ľuboš Bogár z vinárstva ViaJur tu predstaví najlepšie vína z tohto unikátneho terroiru. 

Obrazok
Zdroj: gastrolove.sk

FRANCÚZSKE SLADKOSTI AJ VEGÁNSKE PRALINKY

Témou bude aj dokonalosť obsluhy a´la Michelin s manažérkou Simonou Myslikovjanovou a someliérkou Slavomárou Raškovič. Predstavené budú aj unikátne projekty pre unikátne deti, alebo - ako sa prevádzky snažia pomôcť školám. Môžete sa tešiť na degustačnú večeru Chateau Gbeľany, alebo luxusné francúzske dezerty od Rebarbory z Trnavy. 

Počas celého dňa bude k dispozíicii aj káva z troch skvelých slovenských pražiarní - 9 Grams Coffee, Misnacava a Casa Del Caffe. Degustovať môžete aj výberové giny či likéry, vegánske pralinky, spoznať zaujímavé výživové doplnky. 

Podujatie je baby aj dog-friendly, vaše ratolesti či štvornohí miláčikovia tu budú mať tiež svoje miesto. Súčasťou zaujímavej konferencie bude aj tombola s atraktívnymi cenami.

Lístok na akciu je možné kúpiť si na gastrolove.sk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Zdroj: gastrolove.sk, krajzazitkov.sk, Foto: kavacajsokolada.sk
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies