Nitránsky Street Food Fest aj tento rok spojí dobré jedlo s kvalitnou muzikou

NETKY.SK • 21 Jún 2024, 17:15 • 2 min
Nitránsky Street Food Fest aj tento rok spojí dobré jedlo s kvalitnou muzikou

NITRA - Nitránsky Street Food Fest 2024 opäť privíta všetkých milovníkov pouličného jedla a hudby na Svätoplukovom námestí v Nitre. V piatok (21. 6.) budú atmosféru dotvárať DJ Andee a DJ Milan Lieskovský a sobotu (22. 6.) sa môžu návštevníci tešiť na sety DJ Jay Jay a takisto na DJ-a EKG.

slovakia

left justify in out

Tento piaty ročník, organizovaný výhradne iba Nitrančanmi, ponúkne tri dni plné skvelej zábavy, chutného jedla a kvalitnej hudby od popredných slovenských dídžejov. Po úspechu z predchádzajúcich rokov sa festival vracia s pestrým programom, ktorý poteší mladú aj strednú generáciu. Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok plný kulinárskych lahôdok a hudobných vystúpení.

 

Keďže v roku 2018, 2019, 2022, 2023 organizátori aj návštevníci dokázali, že Nitra má rada skvelé jedlo, nápoje a hlavne zábavu pre mladú a strednú generáciu, teraz tu je opäť znovu a pripraví si pre vás aj tento rok 3 dni skvelej zábavy a jedla priamo na námestí.

Všetkých milovníkov pouličného jedla (street foodu) v Nitre a kvalitnej muzičky od popredných slovenských dídžejov pozývame opäť aj v roku 2024 na multižánrový festival pestrej hudobnej produkcie a moderného street foodu na Svätoplukovo námestie v Nitre.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Nitránsky Street Food Fest, Foto: NitraDeň / Nitránsky Street Food Fest
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies