Nitrianska polícia zastavila vodiča pod vplyvom drog, spolujazdec mal pri sebe pervitín

NETKY.SK • 11 Október 2024, 14:43 • 2 min
Nitrianska polícia zastavila vodiča pod vplyvom drog, spolujazdec mal pri sebe pervitín

NITRA - Polícia v Nitre zastavila vodiča, ktorý jazdil pod vplyvom amfetamínu a metamfetamínu. Jeho spolujazdec mal pri sebe pervitín v zatavenej striekačke, plastovom vrecku a tabletky. Obaja muži boli zadržaní a podrobení ďalším vyšetrovaniam.

slovakia

left justify in out

Polícia v Nitre odhalila 32-ročného vodiča, ktorý jazdil pod vplyvom drog. Vozidlo Peugeot upútalo pozornosť policajtov Pohotovostnej motorizovanej jednotky, pretože vodič počas jazdy používal mobilný telefón.

Po zastavení ho podrobili dychovej skúške na alkohol, ktorá bola negatívna, avšak test na prítomnosť drog ukázal pozitívny výsledok na amfetamín a metamfetamín.

Polícia tiež zadržala 36-ročného spolujazdca, ktorý mal pri sebe striekačku s bielou kryštalickou látkou, plastové vrecko s ďalšou kryštalickou látkou a tabletky. Muž uviedol, že ide o pervitín.

Spolujazdcovi bola obmedzená osobná sloboda a bol eskortovaný na obvodné oddelenie na ďalšie vyšetrovanie. Vodičovi bol zadržaný vodičský preukaz a ďalšia jazda mu bola zakázaná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Nitre, Foto: FB/Polícia SR - Nitriansky kraj
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies