Obmedzenia v doprave na Hlinkovej ulici v Košiciach: Most cez Hornád čakajú opravy

NETKY.SK • 11 Október 2024, 08:32 • 2 min
Obmedzenia v doprave na Hlinkovej ulici v Košiciach: Most cez Hornád čakajú opravy

KOŠICE - Počas dvoch víkendov bude na moste cez rieku Hornád na Hlinkovej ulici v Košiciach obmedzená doprava kvôli oprave mostných záverov. Motoristi a MHD budú môcť využívať len dva zo štyroch jazdných pruhov, čo môže spôsobiť zdržania. Mesto žiada o rešpektovanie dočasného značenia.

slovakia

left justify in out

Počas dvoch nasledujúcich víkendov bude na moste cez rieku Hornád na Hlinkovej ulici v Košiciach obmedzená doprava. Dôvodom je oprava mostných záverov, ktorá si vyžiada zníženie počtu dostupných jazdných pruhov.

Mesto Košice na svojich sociálnych sieťach informovalo, že motoristi a autobusy MHD budú môcť využívať iba dva zo štyroch jazdných pruhov.

Prvé dopravné obmedzenie začne v piatok 11. októbra o 17:00 hod. a potrvá do pondelka 14. októbra do 6:00 hod. Počas tohto obdobia budú uzavreté oba jazdné pruhy od zastávky MHD pri Hati v smere na Mier.

Doprava bude presmerovaná obojsmerne do jedného jazdného pruhu na ľavej strane vozovky v smere na Mier.

Druhé obmedzenie začne v piatok 18. októbra o 17:00 hod. a skončí v pondelok 21. októbra o 6:00 hod. V tomto prípade budú uzavreté dva jazdné pruhy v smere von z mesta. Doprava bude opäť vedená obojsmerne, tentoraz v jednom jazdnom pruhu na pravej strane vozovky v smere na Mier.

Mesto Košice vyzýva motoristov a ostatných účastníkov cestnej premávky, aby boli ohľaduplní a dodržiavali dočasné dopravné značenie, ktoré bude počas opráv zavedené.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Mesto Košice, Foto: freepik.com
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies