Opitý prekročil rýchlosť, putuje do cely

NETKY.SK • 5 Jún 2024, 13:57 • 2 min
Opitý prekročil rýchlosť, putuje do cely

KEŽMAROK - Ešte v pondelok zastavila polícia vodiča pre prekročenie rýchlosti. Následne sa zistilo, že šoféroval pod vplyvom alkoholu. V súčasnosti čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky

slovakia

left justify in out

Polícia obvinila 47-ročného muža z obce Ľubica, prekročil rýchlosť a navyše opitý. Hliadka ho zastavila na ceste pod diaľničným mostom v obci Jánovce.

"Viedol osobné vozidlo v smere z Popradu, z dôvodu prekročenia maximálnej povolenej rýchlosti ho zastavila a skontrolovala policajná hliadka. Vykonaná dychová skúška potvrdila prítomnosť alkoholu u vodiča, a to s hodnotou nad 2,2 promile," informovala krajská policajná hovorkyňa z Prešova, Jana Lidgayová.

Vodiča zadržali a momentálne sa nachádza v cele, kde čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Prípadom sa zaoberá príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Poprade.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: teraz.sk, Ilustračné foto: freepik
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies