Ozbrojený lupič prepadol solárium v Dunajskej Strede, polícia ho rýchlo zadržala

NETKY.SK • 16 Október 2024, 12:54 • 2 min
Ozbrojený lupič prepadol solárium v Dunajskej Strede, polícia ho rýchlo zadržala

DUNAJSKÁ STREDA - Policajti z Dunajskej Stredy zadržali 31-ročného muža podozrivého z prepadnutia solária na pešej zóne, kde so zbraňou v ruke ukradol 200 eur. Muž sa nachádza vo väzbe a hrozí mu trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.

slovakia

left justify in out

Policajti z Dunajskej Stredy zadržali a obvinili muža, ktorý je podozrivý z prepadnutia solária v pešej zóne mesta. Incident sa odohral za dramatických okolností, keď muž v maske prišiel do prevádzky so zbraňou v ruke.

Podľa informácií od Trnavskej krajskej polície sa 31-ročný obvinený s pištoľou namieril na 23-ročnú zamestnankyňu a požadoval peniaze.

Zamestnankyňa, vystrašená situáciou, mu odovzdala hotovosť vo výške 200 eur. Po prepadnutí sa muž okamžite vzdialil z miesta činu. Policajti však neostali pasívni a rýchlo začali s pátraním po páchateľovi.

Vďaka ich rýchlej reakcii sa im podarilo zistiť identitu muža a jeho zadržanie. Pri domovej prehliadke muža, ktorý je obyvateľom Dunajskej Stredy, polícia našla oblečenie, v ktorom lúpež vykonal, ako aj krátku strelnú zbraň s nábojmi.

Na základe týchto zistení bol muž obvinený zo zločinu lúpeže. Momentálne sa nachádza vo väzbe a hrozí mu dlhoročné väzenie. Za ozbrojenú lúpež mu podľa zákona hrozí trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.

Policajné zložky v Dunajskej Strede pokračujú vo vyšetrovaní a sledujú aj možné spojenia obvineného s inými trestnými činmi. Týmto incidentom sa opäť potvrdzuje dôležitosť rýchlej a efektívnej reakcie polície na zločin, ktorý ohrozuje bezpečnosť občanov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Trnave, Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies