Paradeiser dosahuje stále lepšie výsledky, na čierneho koňa ešte nehľadí. Ako dopadne Keita?

NETKY.SK • 8 Júl 2024, 17:00 • 3 min
Paradeiser dosahuje stále lepšie výsledky, na čierneho koňa ešte nehľadí. Ako dopadne Keita?

Šesť víťazstiev v rade, opasok ľahkej divízie a životná forma. Nie nadarmo patrí Ronald Paradeiser (19-8) k absolútnym favoritom druhej edície miliónového projektu Tipsport Gamechanger. Slovenského obľúbenca čaká v polovici júla štvrťfinálová bitka na domácej pôde. V Bratislave sa mu zoči-voči postaví Daniel Torres (15-5), ďalší z horúcich adeptov na najvyššie priečky.

slovakia

left justify in out

Šampión divízie do 70 kilogramov si mal po víťazstve v Ostrave možnosť vyberať ďalšieho protivníka ako piaty. Ronald Paradeiser vtedy spôsobil malé prekvapenie, keď si zvolil mnohými favorizovaného Daniela Torresa. „Určite je nebezpečný v postoji, zo zeme sa dobre stavia, je to komplexný zápasník. Ide o bývalého šampióna KSW, takže kvality sú určite vysoké. Opasok ale držal vo váhe do 66 kilogramov, takže si verím, že budem väčší. Musím si udržiavať dištanc, rozoberať jeho stand-up a verím, že to dotiahnem do víťazného konca,“ prezrádza útržky pripravovanej taktiky rodák z Gbiel.
 
Premožiteľa spoznal medzi pletivami naposledy ešte vo februári 2022. Neporaziteľnosť si teda drží už viac ako dva roky. Poslednú prehru pre neho pripravil Losene Keita (13-1). Belgičana čaká v Bratislave taktiež duel o vstupenku do semifinále. „Tipujem určite výhru na jeho stranu. Bogdanovič ešte nestál proti takémuto súperovi. Aj keď ho hodí na zem, myslím, že Keita pôjde hneď hore a v postoji bude určite lepší,“ predostiera meno predpokladaného víťaza zástupca poľského Ankos MMA Poznaň.

Ešte lepšie výsledky!

Šesťzápasová víťazná séria vyšvihla stále len 27-ročného Slováka na 101. miesto svetového rebríčka. Kvality perspektívneho autora štrnástich ukončení pred časovým limitom gradujú. „Príprava prebieha ako vždy, no podarilo sa mi lepšie vyladiť niektoré veci a dosahujem lepšie výsledky vo fyzických testoch. Klasicky to nie je stopercentné, sú tam veci, s ktorými musíme počítať, ale 20. júla budem v špičkovej forme,“ varuje.
 
Ak sa Ronald Paradeiser dostane v projekte Tipsport Gamechanger medzi kvarteto najlepších, o postup do finále si sily zmeria s čiernym koňom turnaja z Kanárskych ostrovov: „Už si v tejto pyramíde ani nemám koho vyberať, pretože je extrémne nabitá, mená sú brutálne. Acoidan Duque ukázal v Prahe skvelý zápas, sedel som tam a videl to. Ale nechcem teraz premýšľať vpred, sústredím sa na svoj ďalší krok, moja pozornosť je len na Torresovi.
 
Turnaj OKTAGON 59 prinesie do Bratislavy dávku jedenástich atraktívnych zápasov. Do akcie sa vrhne napríklad bombardér Vlasto Čepo (12-3), aktívny legenda domácej scény Ivan Buchinger (42-9) či medzi profesionálkami stále nezdolaná Lucia Szabová (7-0). Vstupenky na letnú párty prichádzajúcu priamo z pražskej Štvanice sú stále k dispozícii v sieti ticketportal.sk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
OKTAGON MMA, Zdroj foto: OKTAGON MMA
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies