Počasie Streda

NETKY.SK • 10 September 2024, 05:05 • 2 min
Počasie Streda

Predpoveď počasia na 11.09.2024 (Streda)

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Výbežok vyššieho tlaku vzduchu zasahujúci do strednej Európy od západu zoslabne. Zároveň postúpi v brázde nízkeho tlaku nad západné Poľsko, Česko a Rakúsko od severozápadu výrazný studený front.

NOC:

Jasno až polooblačno, na východe spočiatku ešte miestami oblačno až zamračené a tam ojedinele prehánky alebo dážď. Nad ránom lokálne hmla alebo nízka oblačnosť. Najnižšia nočná teplota 13 až 8 st., v údoliach ojedinele okolo 6 st., v Above a na Zemplíne zväčša okolo 15 st. Slabý premenlivý, miestami, najmä na juhozápade a východe, severozápadný až severný vietor do 6 m/s (20 km/h).

DEŇ:

Malá, miestami prechodne zväčšená oblačnosť, ráno lokálne hmla alebo nízka oblačnosť. Ojedinele prehánky. Najvyššia denná teplota 20 až 25 st., na severe ojedinele chladnejšie. Teplota na horách vo výške 1500 m okolo 12 st. Slabý premenlivý, neskôr miestami juhozápadný až západný vietor do 6 m/s (20 km/h).

Zrážky:

NOC: ojedinele do 5 mm
DEŇ: ojedinele do 2 mm

Zdroj: SHMÚ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
SHMÚ
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies