Pozor na podvodné stránky! Dopravný podnik Bratislava varuje pred falošnými ponukami

NETKY.SK • 22 Október 2024, 11:37 • 2 min
Pozor na podvodné stránky! Dopravný podnik Bratislava varuje pred falošnými ponukami

BRATISLAVA - Dopravný podnik Bratislava upozorňuje na nebezpečné podvodné stránky, ktoré sa vydávajú za oficiálnu webovú stránku. Tieto stránky sa snažia získať osobné údaje od používateľov a propagujú fiktívne predplatné cestovných lístkov. DPB varuje občanov pred takýmito praktikami a odporúča, aby sa vyhli poskytovaniu svojich údajov a nahlásili podvodné odkazy.

slovakia

left justify in out

Dopravný podnik Bratislava (DPB) upozorňuje občanov na podvodné internetové stránky, ktoré sa prezentujú ako oficiálna stránka podniku a snažia sa od ľudí vylákať ich osobné údaje.

Tieto stránky propagujú neexistujúce formy predplatných cestovných lístkov, čo predstavuje potenciálne riziko pre súkromie a bezpečnosť používateľov.

DPB vyzýva všetkých, aby boli obozretní a v prípade, že natrafia na podozrivé odkazy, ich neotvárali a neposkytovali žiadne osobné údaje. Podvodné stránky je potrebné nahlásiť, aby sa zabránilo ďalšiemu šíreniu týchto praktík.

Dopravný podnik zároveň pripomína, že všetky oficiálne informácie a komunikáciu je možné nájsť na ich oficiálnych kanáloch, ktoré sú dostupné na ich webovej stránke a na sociálnych sieťach.

Týmto spôsobom chce zabezpečiť, aby používatelia mohli dôverovať informáciám, ktoré dostávajú, a chrániť sa pred podvodmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: DPB, Foto: freepik.com
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies