Pozrite si, aké autá dostali hráči Realu Madrid na novú sezónu. Ceny vás šokujú! + VIDEO

NETKY.SK • 24 Október 2024, 10:11 • 4 min
Pozrite si, aké autá dostali hráči Realu Madrid na novú sezónu. Ceny vás šokujú! + VIDEO

Hráči Realu Madrid dostali nové BMW na sezónu 2024–2025. Rovnako ako každý rok od sezóny 2021, aj tento rok Real Madrid a BMW zorganizovali podujatie, na ktorom odovzdali vozidlá hráčom prvého mužského a ženského futbalového tímu. Nové autá dostali aj hráči basketbalového tímu.

slovakia

left justify in out

Súčasťou dohody medzi klubom a nemeckým výrobcom je, že BMW ako sponzor mobility Realu Madrid poskytne hráčom a trénerom nové modely. Dohoda tiež znamená, že hráči budú môcť jazdiť len na elektrických a plug-in hybridných vozidlách bavorskej značky.

V sezóne 2024–2025 dodá BMW hráčom Realu Madrid vozidlá BMW i5, BMW i7, BMW XM, BMW iX a nové BMW iX2. Celkovo pôjde o 23 vozidiel, ktoré budú využívať členovia prvého tímu Realu Madrid a tréner Carlo Ancelotti.

Jude Bellingham sa v rámci spolupráce Realu Madrid s nemeckým výrobcom automobilov preváža v luxusnom BMW za 150 000 libier. Anglická hviezda si zvolila elegantné čierne BMW XM, rovnaký model vybrali aj Kylian Mbappé a Luka Modrič. Ceny na cestách sa pohybujú od 110 000 do 175 000 libier, čím Bellingham zdôraznil, ako ďaleko sa 21-ročný hráč dostal od čias, keď pôsobil v Birmingham City.

Hviezdy Vinícius Jr. zostal verný svojmu štýlu a vybral si ultrarýchly i7 M70 xDrive - najrýchlejší elektrický model BMW, schopný dosiahnuť rýchlosť až 240 km za hodinu, so štartovacou cenou minimálne 164 000 libier. Dvadsaťdva hráčov a tréner Carlo Ancelotti sa stali šťastnými príjemcami bezplatných vozidiel, keďže Real Madrid začína tretí rok spolupráce s BMW, čo je odrazom dlhoročného partnerstva Bayernu Mníchov s Audi.

Výber Bellinghama sa nakoniec ukázal ako obľúbený, keďže si elegantné XM vybralo celkovo osem hviezd. Osemnásťročná senzácia Endrick zvolila BMW i7 M70 xDrive, ktorého cena na webovej stránke výrobcu je necelých 71 000 libier. Brazílsky zázrak, ktorý stál 51 miliónov libier, si už vychutnáva život na vysokej nohe v španielskej metropole po tom, čo sa presťahoval z Palmeirasu so svojou novou manželkou Gabriele Mirandovou.

Hlavný tréner Realu, Carlo Ancelotti si naopak vybral výrazné modré BMW i5 M60 xDrive. K dispozícii sú rôzne modely; cena verzie sedan začína na 97 745 librách. Antonio Rüdiger, ktorého akcie po príchode z Chelsea v roku 2022 prudko vzrástli, si vybral skromnejšiu možnosť - BMW iX2 xDrive30, ktorého ceny začínajú od 57 445 GBP.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: Marca, Give Me Sport, Foto: Marca
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies