Prečo hráči Realu Madrid nosia na tréningu špeciálne masky? + VIDEO

NETKY.SK • 22 August 2024, 18:09 • 2 min
Prečo hráči Realu Madrid nosia na tréningu špeciálne masky? + VIDEO

MADRID - Hráči Realu Madrid boli spozorovaní v špeciálnych maskách a ruksakoch počas tréningu 21. augusta. Masky sú produktom a nápadom ich renomovaného fitness trénera Antonia Pintusa, ktorý ich z času na čas používa.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia zostali v úžase, keď si hráči Realu Madrid na stredajšom tréningu všimli špeciálne masky. Španielski giganti sú často v správach pre svoje výkony na ihrisku alebo ich galacticos, ale 21. augusta to bol ich spôsob tréningu, ktorý zdvihol obočie.

Hráči, vrátane signatára Kyliana Mbappeho a veterána Luku Modriča, mali všetci na sebe masky, keď podávali výkony na ich základni Valdebebas.

Kondičný tréner tímu Antonio Pintus už skôr vysvetlil, prečo hráči používajú masky. "Pomocou týchto testov potom môžem individualizovať bežeckú prácu. Maska funguje na analýzu kyslíka a sacharidov. Potrebujeme poznať percento jedného a druhého, aby sme mohli určiť momentálny stav hráča," povedal pre klubový web. "Výsledok pomáha personalizovať alebo aspoň nejakým spôsobom nasmerovať prácu, ktorú tím robí,“ dodal.

Čo ďalej s Realom Madrid?

Tím Carla Ancelottiho sa bude snažiť odraziť od neuspokojivého úvodného zápasu na Mallorke. Taliansky tréner postavil Mbappeho aj Viniciusa Juniora, ale Los Bermellones dokázal prelomiť iba raz.

Klub hrá s Valladolidom vo svojom prvom domácom zápase v nedeľu. Los Blancos si už pripísali prvé striebro v novej sezóne po tom, čo 14. augusta zdolali Atalantu vo finále Superpohára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: MSN, Foto: X / @RealMadrid
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies