Prvé fotografie Lebrona a jeho syna Bronnyho v dresoch Lakers: História sa prepisuje! + VIDEO

NETKY.SK • 1 Október 2024, 12:33 • 2 min
Prvé fotografie Lebrona a jeho syna Bronnyho v dresoch Lakers: História sa prepisuje! + VIDEO

Sú prvou dvojicou otca a syna, ktorá hrá súčasne v NBA, a to dokonca v jednom tíme! Najlepší strelec NBA má v tejto sezóne nového spoluhráča - svojho syna Bronnyho Jamesa, 55. hráča draftu NBA.

slovakia

left justify in out

Otec a syn LeBron a Bronny Jamesovci sa po prvý raz stretnú v sezóne 2024-25, keď mladší James začne svoj nováčikovský ročník v NBA.

Jamesovci sa po začiatku sezóny zapíšu do histórie NBA, pretože sa stanú prvou dvojicou otca a syna, ktorá bude hrať súčasne v NBA, nieto ešte v jednom tíme, čím sa naplní túžba, ktorú LeBron vyjadril už pred niekoľkými rokmi.

Dvadsaťnásobný účastník Zápasu hviezd v pondelok vyjadril svoje nadšenie z toho, že sa mu splní jeden z mála zostávajúcich basketbalových snov.

„Je to veľké vzrušenie,“ povedal LeBron. Je to čistá radosť, ak mám byť úprimný, môcť každý deň prísť do práce, každý deň tvrdo pracovať so svojím synom a môcť vidieť, ako ďalej rastie. Vzájomne sa tlačíme. On tlačí na mňa, ja na neho. Tlačíme našich spoluhráčov. Je to veľmi radostný moment nielen pre mňa, ale aj pre našu rodinu.“ 

A čo na to samotný Bronny? Je to taký bláznivý pocit, byť na tréningu so svojím otcom a súťažiť na vysokej úrovni. Ale na druhej strane, keď musíte každý deň na tréningu nastúpiť proti LeBronovi Jamesovi, je toho tak trochu veľa. Ale áno, teším sa na to.“

Fanúšikovia NBA mali konečne možnosť prvýkrát vidieť túto dvojicu v dresoch Los Angeles Lakers počas pondelkového mediálneho dňa tímu. Číslo 23 sa postavilo vedľa svojho syna, ktorý nosí číslo 9. Video, na ktorom obaja stoja spolu, sa zapísalo do histórie.

Pre staršieho Jamesa je to už 22. sezóna v NBA. V decembri dovŕši 40 rokov. Jeho cieľom bolo hrať v NBA so svojím najstarším synom a teraz s ním môže súťažiť v jednom tíme.

Zvyšok Lakers mal na príchod syna svojej superhviezdy len pozitívne myšlienky a spoločnú sezónu začnú 22. októbra proti Minnesote Timberwolves.

otec a syn Lebron a Bronny Jamesovci
otec a syn Lebron a Bronny Jamesovci
Zdroj: NBA


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: SI, NBA, Foto: NBA / Associated Press
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies