REPORTÁŽ: Senecké leto odštartovalo letnú sezónu koncertami

NETKY.SK • 21 Jún 2024, 11:06 • 3 min
REPORTÁŽ: Senecké leto odštartovalo letnú sezónu koncertami

SENEC - Počas minulého víkendu sa uskutočnilo jedno z najväčších podujatí Mesta Senec na Slnečných jazerách. Vystúpili interpreti ako Lukáš Adamec, Boki, Rytmus, Desmod, Sima, či Iconito. A pre deti v detskej zóne vystúpili Fiha Tralala, Cupi Lupi či Kamaráti z Trinity. Taktiež sa tam nachádzala Rocková škola a zóna s Multiballom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Senecké leto je tradičné veľkolepé spoločensko-kultúrne podujatie, ktorým sa od roku 1990 otvára letná turistická sezóna na Slnečných jazerách. Koná sa v polovici júna a na južnej strane Slnečných jazier. Priestranstvo v prekrásnom prostredí rekreačného strediska je prispôsobené pre organizovanie masových kultúrnych podujatí.

Aj tento rok otvorilo letnú turistickú sezónu na Slnečných jazerách. Od popoludnia až do noci sa na pódiu vystriedali známi interpreti a kapely, medzi ktorými si to svoje našla každá veková kategória od tínedžerov až po skôr narodených. Pre deti vyberali organizátori predstavenia overených mien a množstvo atrakcií, kde sa mohli vyskákať alebo umelecky a tvorivo realizovať.

Medzi vystupujúcich, na ktorých sa najviac tešili návštevníci celkom určite patrili Sima či Rytmus, no svojimi koncertami zaujali aj Desmod či mladá slovenská kapela Iconito. No a ako to vyzeralo na Seneckých jazerách? Pozrite si v našej reportáži!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Senecké leto, Foto: Facebook / Slnečné jazerá Senec
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies