REPORTÁŽ: Slovensko zažije najväčší festival hviezd 90-tych rokov BIG SUMMER FEST 2025, vyspovedali sme lídrov kapiel!

NETKY.SK • 5 Október 2024, 15:38 • 3 min
REPORTÁŽ: Slovensko zažije najväčší festival hviezd 90-tych rokov BIG SUMMER FEST 2025, vyspovedali sme lídrov kapiel!

To tu ešte nebolo! Slovensko zažije najväčší letný festival hviezd 90-tych rokov v strednej Európe. BIG SUMMER FEST 2025 vypukne 1. a 2. augusta 2025 na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom a vystúpi na ňom celkovo 30 interpretov. Netky vyspovedali frontmanov kapiel 2 UNLIMITED, MR. PRESIDENT a TECHNOTRONIC, ktorí zhodne tvrdia, že hudba 90-tych rokov je nadčasová!

slovakia

left justify in out

Tanečná párty roka a dva dni plné hitov interpretov a skupín, ktorí formovali celú hudobnú dekádu! BIG SUMMER FEST 2025 na Zelenej vode ponúkne 1. a 2. augusta 2025 dve pódiá a bude rozsahom najväčší široko ďaleko. Po prvýkrát na Slovensku vystúpi práve na tomto festivale chlapčenská skupina BLUE, ktorá sa preslávila hitom s ELTONOM JOHNOM a množstvom vlastných singlov ako ALL RISE, ONE LOVE, BEST IN ME, YOU MAKE ME WANNA.

Po prvýkrát zavíta na Slovensko aj dánsko-nórska skupina AQUA ktorá bodovala po celom svete hitom BARBIE GIRL. Ten sa minulý rok vďaka filmu BARBIE a spolupráci s NICKY MINAJ a ICE SPICE stal opäť celosvetovým megahitom a na platforme SPOTIFY ma takmer pol miliardy prehratí. Vy si teraz na neho môžete zatancovať na našom festivale,“ pozýva Braňo Jančich z tvojaSHOW agency.

Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na SAFRI DUO. Dánska formácia sa preslávila svojimi typickými perkusiami a  hitmi ako PLAYED-A-LIVE, SAMB-ADAGIO, ALL THE PEOPLE IN THE WORLD. SAFRI DUO nežijú len zo starej slávy, ale sú stále aktívny a ich aktuálny hit CYNICAL znie z rádií po celom svete.
 
Ja som sa narodil v roku 1971, a teda chodia na nás naši vrstovníci, ale teraz je publikum aj mladšie. 17 aj 18-roční mladí ľudia, pre ktorých je to retro. Oldschool je cool, poznajú naše piesne od mamy, ktorá si ich púšťala. Hudba 90-tych rokov je nadčasová. Predvedieme niečo, čo bežne nerobíme, viac tanečníkov, viac ohňových efektov, viac hitov. Bude to špeciálne, máte sa na čo tešiť,“ prezradil Netkám Ray zo skupiny 2 UNLIMITED.

 

Ray, 2 UNLIMITED
Ray, 2 UNLIMITED
Zdroj: tvojaSHOW agency

Organizátori garantujú dva dni plne hitov 90-tych rokov, ktoré zaznejú aj od ďalších najpopulárnejších kapiel 90-tych rokov - 2 UNLIMITIED, EAST 17, MILI VANILLI, FUN FACTORY, LOU BEGA, TECHNOTRONIC, NO MERCY, DR. ALBAN, HADDAWAY, LOONA, EIFFEL 65, CAPTAIN JACK, THE KLF a MR. PRESIDENT.
 
Teším sa na SUMMER FEST, bude tam mnoho našich priateľov. A budú to čisté 90- roky, moji osobní kamaráti Haddaway, Dr, Alban, Jenny z Ace of Base a ďalší.  Čaká nás koncertov, bude to neuveriteľné. Zaspievame piesne, ktoré poznajú diváci a ktoré milujú - I give you my heart, Take me to the limit a samozrejme nemôže chýbať Coco Jamboo,“ s úsmevom pozýva LayZee aka MR. PRESIDENT.

LayZee aka MR. PRESIDENT
LayZee aka MR. PRESIDENT
Zdroj: tvojaSHOW agency

Okrem množstva hviezd ponúka festival dve pódiá, svetelnú show, skvelý catering a stanové mestečko.
 
Pripravujeme obrovské pódium aj jedinečnú svetelnú show. A to v spolupráci s firmou MINISTRY, ktorá už na festivale LOVESTREAM dokázala svoje kvality. Ľudia sa majú na čo tešiť. Pripravujeme aj ďalšie prekvapenia, ktoré postupne zverejníme,“ dodáva Mirec Babják z tvojaSHOW agency.

Big Summer Fest 2025
Big Summer Fest 2025
Zdroj: tvojaSHOW agency

Na festivale si prídu na svoje aj fanúšikovia domácej scény. Vystúpi obľúbená česká skupina LUNETIC aj slovenské duo MC ERIK A IVANA. Nenechajte si ujsť najväčšiu tanečnú párty roka na BIG SUMMER FESTe 2025 1. a 2. augusta 2025 na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom. Vstupenky sú dostupné tu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, tvojaSHOW agency
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies