Rimavská Seč: Cyklista narazil do stojaceho auta, zasahovali leteckí záchranári + FOTO

NETKY.SK • 22 August 2024, 13:03 • 2 min
Rimavská Seč: Cyklista narazil do stojaceho auta, zasahovali leteckí záchranári + FOTO

RIMAVSKÁ SEČ - Cyklistu po náraze prehodilo cez prednú kapotu do priekopy vedľa vozovky, kde dopadol na betónovú časť odvodňovacieho žľabu.

slovakia

left justify in out

Pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v stredu v obci Rimavská Seč v okrese Rimavská Sobota, sa vážne zranil 27-ročný cyklista. Do protismeru narazil do stojaceho vozidla, zasahovať museli i leteckí záchranári.

K nehode došlo v obci Rimavská Seč na ceste II/571 v smere od Číža na Martinovú. "Podľa doterajších zistení z miesta nehody 28-ročná vodička spozorovala v strede vozovky oproti nej jazdiaceho cyklistu, na čo reagovala tak, že sa stiahla na pravú krajnicu, kde s vozidlom zastavila. Následne došlo k nárazu cyklistu do jej prednej časti vozidla," priblížila polícia.

Cyklistu po náraze prehodilo cez prednú kapotu do priekopy vedľa vozovky, kde dopadol na betónovú časť odvodňovacieho žľabu. Pri nehode utrpel poranenie v oblasti hlavy, do nemocnice ho transportovali leteckí záchranári.

"Dychová skúška u vodičky bola negatívna, Na zistenie prítomnosti alkoholu a iných omamných látok v organizme 27-ročného cyklistu bol nariadený odber krvi," dodala polícia s tým, že dopravná nehoda je naďalej v štádiu objasňovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Banskej Bystrici, Foto: freepik.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies