Sivákova obhajoba a premiéry Lutterbacha s Fapšom: RFA 18 sa nezadržateľne blíži!

NETKY.SK • 10 Október 2024, 18:03 • 2 min
Sivákova obhajoba a premiéry Lutterbacha s Fapšom: RFA 18 sa nezadržateľne blíži!

Galavečer bojových umení RFA 18 klope na dvere a do Žiliny sa chystajú prísť tie najväčšie hviezdy organizácie. Hlavnou hviezdou večera bude Václav Sivák, ktorého čaká už tretia titulová obhajoba. Najpočetnejšie zastúpenie budú mať predovšetkým slovenskí bojovníci a chýbať nebudú ani domáce žilinské hviezdy. Podujatie sa uskutoční v sobotu 19. októbra na Zimnom štadióne. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ďalší titulový zápas pre Siváka

Václav Sivák (30-0) je aktuálne najlepším postojárom celej domácej scény a v rámci RFA zvíťazil už v štyroch titulových zápasoch. Tentokrát ho čaká duel s maďarským šampiónom Lászlóm Farkasom (26-5). Sivák získal titul v legendárnom zápase s Patrikom Záděrom, ktorého síce poslal do počítania, no napokon vyhral až na body.
 
Titulové obhajoby zvládol s podobnou bravúrou a Rakúšana Ruslana Tokhtarova ukončil na KO. Veľmi solídny výkon Adama Króla stačil len na bodové rozhodnutie, v ktorom český BadBoy jasne ťahal za dlhší koniec. Z pohľadu profi skóre však tentokrát bude čeliť svojmu najsilnejšiemu súperovi v rámci RFA.

MMA premiéry v RFA

Joilton Lutterbach (38-10) sa už po troch zápasoch pod realfight pravidlami stal šampiónom. Víťazstvá nad Adamom Stráníkom, Sebastiánom Fapšom a Jakubom Benkom mu priniesli šampiónsky opasok. Po odchode z RFA je však naspäť a tentokrát si v rámci organizácie odbije svoj MMA debut proti Kolumbijčanovi Mauriciovi Otalorovi.
 
Už o týždeň uvidíme premiérovo v MMA aj hviezdneho slovenského postojára Sebastiána Fapša. Rodáka z Považskej Bystrice čaká duel s moldavským súperom Papom Constantinom.
 
Jedným z najznámejších slovenských bojovníkov vôbec je Gábor Boráros, ktorý však vo svojom RFA debute ani zďaleka neukázal svoj plný potenciál. Teraz to bude musieť odčiniť na žilinskej pôde proti Čechovi Adamovi Jakubíkovi.

Domáci bojovníci zo Žiliny

V sobotu bude celé severné Slovensko na nohách. Do boja vyráža aj Radovan Kulla, ktorého už v tomto zápase súper nevezme na zem. Elitného postojára zo Žiliny vyzve český zabijak David Hudák. Veľkú podporu domácich očakávajú aj Tomáš Pittner a Michal Kopas, ktorý práve na sobotňajšom RFA 18 premiérovo vsrúpi medzi profesionálov.
 
Veľmi dôležitý zápas sa uskutoční aj v bantamovej váhe, v ktorej víťaz zápasu Martiník vs. Šajben výrazným spôsobom prehovorí do titulového mixu. Galavečer RFA 18 prinesie množstvo adrenalínu a nezabudnuteľných momentov, ktoré natrvalo prepíšu históriu česko-slovenskej bojovej scény. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
RFA, Zdroj foto: RFA/Matúš Zeťák
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies