Slovnaft čelí problému s nekvalitným LPG: Technické problémy u zákazníkov

NETKY.SK • 30 August 2024, 10:38 • 2 min
Slovnaft čelí problému s nekvalitným LPG: Technické problémy u zákazníkov

BRATISLAVA - Hovorca spoločnosti Anton Molnár dodal, že zoznam staníc šíriaci sa na internete nie je presný.

slovakia

left justify in out

Sieť čerpacích staníc spoločnosti Slovnaft čelí vážnemu problému s kvalitou paliva LPG. Na niektorých staniciach malo byť dovezené nekvalitné LPG, čo spôsobilo technické problémy u zákazníkov.

"Na čerpačkách Slovnaft v okolí Prešova je LPG znečistené akousi vazelínou. Plyn je v aute v uzatvorenom okruhu, takže kontaminácia v samotnom aute je vylúčená. Tankujem výlučne LPG Eko Plus, ale celý nový LPG systém v aute mám zanesený. Navštevujem servis a mením filtre. Ako vyčistiť diskovú nádrž? Kto mi to preplatí?" posťažoval sa Ján na Facebooku a priložil aj fotografie.

Na tieto sťažnosti reaguje samotný Slovnaft. "Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia. Na niektorých čerpacích staniciach sa objavil technický problém s LPG. Snažíme sa ho odstrániť s maximálnym nasadením. Napriek nášmu úsiliu sa môže stať, že niektorým zákazníkom môže natankované LPG spôsobiť technické problémy. V takom prípade sa môžete obrátiť na náš zákaznícky servis na telefónnom čísle 0850 111 811 alebo e-mailom na sluzbyzakaznikom@slovnaft.sk. Ďakujeme za pochopenie," uvádza spoločnosť.

Spoločnosť LPG Flavia – Artevia medzi prvými upozornila na problém. "Chceme varovať všetkých zákazníkov pred nekvalitným LPG, ktoré bolo dovezené na čerpacie stanice spoločnosti Slovnaft minulý týždeň. Ak ste tankovali na týchto miestach a máte problémy s LPG, môže to byť spôsobené nekvalitným palivom. Toto palivo mohlo poškodiť komponenty LPG," uviedla spoločnosť.

Slovnaft na tento príspevok reagoval nasledovne: "Ihneď po zistení problému sme spustili kvalitatívnu kontrolu na všetkých potenciálne dotknutých staniciach v spolupráci s certifikovanými laboratóriami. Na niektorých staniciach sme výdajné stojany s LPG uzavreli, aby sme znížili riziko problémov u zákazníkov. Niektoré z týchto staníc sú už opäť otvorené s otestovaným LPG. Náš zákaznícky servis poskytuje maximálnu podporu v rámci reklamácií všetkým zákazníkom, ktorí zaznamenali problémy s autom a preukázateľne u nás tankovali. Intenzívne pracujeme na odstránení problému a komunikujeme so zákazníkmi cez náš zákaznícky servis," uviedol Slovnaft.

Hovorca spoločnosti Anton Molnár dodal, že zoznam staníc šíriaci sa na internete nie je presný. "Podľa doterajších testov sa problematické LPG nachádza na menšom počte staníc na východnom Slovensku," povedal Molnár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: FB, Slovnaft, LPG Flavia – Artevia, Foto: topspeed.sk
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies