Stovkám ľudí pomáha žiť zdravo. Bulharský pilot nabral smer Hell Boxing Kings!

NETKY.SK • 27 Júl 2024, 11:45 • 2 min
Stovkám ľudí pomáha žiť zdravo. Bulharský pilot nabral smer Hell Boxing Kings!

Túžba, motivácia, disciplína a vytrvalosť. Týmito štyrmi faktormi sa vo svojom živote riadi Adrian Zurkov. Certifikovaný osobný tréner z Bulharska pomáha zdravotne napredovať a zlepšovať fyzickú kondíciu mužom, ženám aj tínedžerom. Vyštudovaný pilot na konci kalendárneho roka nachvíľu odletí do inej športovej oblasti, aby sa zúčastnil revolučnej šou Hell Boxing Kings.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vo fitness sfére sa pohybuje už viac ako pätnásť rokov. Úzko spolupracuje so svojím bratom, ktorý je majiteľom niekoľkých tréningových centier v USA, vďaka čomu má možnosť kooperovať s tými najpovolanejšími odborníkmi z tohto odvetvia. Nadobudnuté skúsenosti v oblasti trénerstva a výživového poradenstva odovzdáva ďalej. Stovkám ľudí v rodisku i mimo neho pomáha zlepšovať životný štýl.
 
Výraznú stopu zanechal taktiež v zábavnom priemysle. Podieľal sa na viacerých hudobných klipoch či filmových a televíznych produkciách. V známom bulharskom seriáli „Sofia – Deň a noc“ stváril rolu Maria. Ide o prvú bulharskú reality šou o živote vo veľkomeste. Spolupracoval tiež so známym novozélandským koučom Josefom Rakichom, ktorý sa radí k najväčším odborníkom vo svojom sektore.

Adrian Zurkov je vyštudovaným leteckým pilotom, čím si splnil veľký životný sen. Okrem toho posilnil túžbu posúvať hranice svojich možností. „Mám rád výzvy, preto som sa rozhodol zapojiť do turnaja Hell Boxing Kings. Vždy som ochotný otestovať svoje limity. Je to pre mňa nové riziko a ako milovník športu vo všetkých jeho podobách som pripravený vrhnúť sa do tohto dobrodružstva. Teším sa, že mám možnosť reprezentovať Bulharsko v ťažkej váhe,“ prezentuje nadšene.
 
Revolučného projektu Hell Boxing Kings, ktorý otvára nové dimenzie vo svete boxu, sa zúčastní po boku celebrít z ďalších desiatich krajín Európy. Práve merania síl známych osobností doplnia štyri turnaje na konci kalendárneho roka 2024. Celkovo 32 talentov tradičného olympijského športu v štyroch rôznych váhových kategóriách si v druhej fáze zaistilo postup do štvrťfinále. V hre je až jeden miliónov dolárov, šanca zviditeľniť sa a v neposlednom rade získať podporu silného partnera v podobe značky HELL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
HBK, Zdroj foto: Instagram/@adrianzurkov
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies