Strečno: Ako vyzerá dopravná situácia? + VIDEO

NETKY.SK • 13 August 2024, 19:17 • 2 min
Strečno: Ako vyzerá dopravná situácia? + VIDEO

STREČNO - Žilinská krajská polícia zverejnila aktuálny režim prejazdu po ceste pod Strečnom. Pre zlepšenie prejazdnosti počas doby, keď to umožňuje povaha vykonávaných záchranných prác na skalnom brale, sa dočasne upravuje pôvodne plánované dopravné obmedzenie.

slovakia

left justify in out

Ako uviedla žilinská krajská polícia, doby prejazdov sa budú líšiť v rámci pracovných dní a víkendov.

Počas pracovných dní od pondelka do piatku bude v čase od 07:00 do 17:00 prejazdný len jeden jazdný pruh pre oba smery striedavo.

 

V čase od 17:00 do 07:00 nasledujúceho dňa budú prejazdné oba jazdné pruhy. Počas víkendov bude obmedzenie platiť od soboty 07:00 do nedele 19:00, keď bude cesta pod Strečnom úplne uzavretá pre všetku dopravu.

Od nedele od 19:00 do pondelka 7:00 budú prejazdné oba jazdné pruhy cesty. Žilinská krajská polícia na sociálnej sieti zároveň zverejnila odporučenie všetkým vodičom, aby sa vyhli prejazdu týmto úsekom a využili rôzne obchádzkové trasy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: FB/Polícia SR - Žilinský kraj, Foto: zilinak.sk
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies