Strelec Tužinský zlyhal na olympiáde a ide domov

NETKY.SK • 29 Júl 2024, 10:23 • 2 min
Strelec Tužinský zlyhal na olympiáde a ide domov

PARÍŽ - Slovenský strelec Juraj Tužinský zlyhal v kvalifikácii športovej streľby a na olympiáde 2024 v Paríži končí. Mimoriadne ho to sklamalo, no ešte viac šokujúce je, ako reagoval v rozhovore po pretekoch pre STVR.

slovakia

left justify in out

V porovnaní s Tokiom síce dosiahol lepšie umiestenie aj lepší kvalifikačný nástrel, no zlepšenie bolo iba minimálne. S počtom bodov 571 musel 39-ročný olympionik prijať 25. priečku.

 

Nemusí chodiť na tréningy

Posledný postupujúci Nemec Robin Walter dosiahol o šesť bodov viac než Tužinský, čo je práve rozdiel spomenutých troch zaváhaní.

Zo svojho výkonu bol evidentne sklamaný. „Teším sa domov, na syna. Budem sa s ním hrať, užívať sa zvyšok voľného roka a konečne nemusím chodiť na tréningy. Zastrieľali sme si, nevyšlo to, už to nezmeníme a ideme ďalej.“

V rozhovore pre STVR ešte povedal, že k tomu, čo predviedol v olympijskej súťaži, sa nechce teraz vyjadrovať. Redaktor mu už nepoložil 4. otázku, keďže po tretej si zobral tašku a bez rozlúčky a poďakovania odišiel preč.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Dnes24.sk / STVR, Foto: Olympic.sk / SOŠV / Samuel Galica
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies