Tancoval pred prvou dámou USA a teraz príde na Slovensko! Tanečník a choreograf Rhythm of the Dance prinesie elektrizujúcu show už 3. októbra! + VIDEO

NETKY.SK • 14 September 2024, 20:30 • 3 min
Tancoval pred prvou dámou USA a teraz príde na Slovensko! Tanečník a choreograf Rhythm of the Dance prinesie elektrizujúcu show už 3. októbra! + VIDEO

Divoké a tajomné Írsko už v októbri v Bratislave! 3. októbra 2024 v GOPASS Aréne predvedie Rhythm of the Dance fascinujúcu tanečnú show v sprievode živej kapely a spevákov. Renomovaný tanečník a choreograf James Greenan, ktorý vystupoval aj pred prvou dámou USA Michelle Obamovou, priváža úplne novú show! Nenechajte si ujsť elektrizujúcu energiu tanca a emócií v podaní svetových hviezd Rhythm of the Dance!

slovakia

left justify in out

Tanečník a choreograf James Greenan kombinuje tradičné rytmy s modernými prvkami a divákov tak ponechá v nemom úžase nad fantastickými výkonmi celosvetovo úspešného národného írskeho súboru.

Minulý rok som vytvoril novú choreografiu Rhythm of the Dance. Prinášame do írskych tancov veľa novej energie. V Írsku je veľa talentovaných mladých ľudí s veľkým množstvom kreatívnych nápadov. Tanečníci s vášňou a skvelou fyzickou kondíciou. V Rhythm of the Dance to všetko skombinujeme do príbehov, snažíme sa vyvolať emócie a zapôsobiť na city publika. Väčšinu príbehov inšpiroval môj život, je to osobný príbeh tanečníka a umelca. Pohľad do sveta tanca a vnútorných emócií,“ prezradil tanečník a choreograf James Greenan.

Dvojhodinová show pozýva divákov na cestu írskou históriou od staroveku plného legiend a mýtov, až po moderné, mestské Írsko, ktoré pulzuje životom a mladými talentami.

Írske tance sú veľmi fyzicky náročné. Profesionálni tanečníci, ktorí trénujú denne, to samozrejme vnímajú inak ako niekto, kto ho len učí. To, čo milujeme na každom predstavení, je prepojenie s divákmi a energiou, ktorá sa nám vracia z hľadiska. Je to často až elektrizujúci zážitok,“ teší sa na vystúpenie na Slovensku James Greenan.

Okrem špičkových tanečníkov sa na pódiu objavia aj hudobníci a speváci. Pre írsku hudbu sú typické gajdy, husle, píšťala, akordeón a bodhrán, tradičný írsky bubon, A na to všetko sa diváci na Rhythm of the Dance môžu tešiť.

Bratislava, nemôžeme sa dočkať, keď vám prinesieme Rhythm of the Dance. Dúfame, že si užijete predstavenie, stretneme sa spolu 3. októbra,“ pozýva Slovákov James Greenan.

  Súčasťou predstavenia je aj Sean-Nós, čo znamená starý pôvodný tanečný a hudobný štýl. Spev Sean-Nós je forma tradičného írskeho spevu bez hudobného sprievodu a v prípade tanca ide často o sólovú formu, kedy tanečník improvizuje na rytmus spevu Nenechajte si ujsť jedinečnú tanečnú show v sprievode živej kapely a spevákov. Rhythm of the Dance - to pravé Írsko exkluzívne na Slovensku 3. októbra 2024 v bratislavskej GOPASS Aréne. Vstupenky si môžete kúpiť tu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: JVS Concert
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies