DRÁMA na chorvátskej hranici! Dovolenkárom došla trpezlivosť, zbili otca so synom

NETKY.SK • 30 Júl 2024, 14:38 • 2 min
DRÁMA na chorvátskej hranici! Dovolenkárom došla trpezlivosť, zbili otca so synom

KARASOVIČI - Približne desať ľudí stojacich v kolóne na chorvátskej hranici zmlátilo otca so synom.

slovakia

left justify in out

Počas víkendu došlo na hraničnom priechode Karasoviči medzi Chorvátskom a Čiernou Horou k nepríjemnému incidentu. Ako už tradične v tomto období sa na hraniciach vytvorila niekoľko kilometrov dlhá kolóna. Otec so synom sa podľa Dnevnik.hr rozhodli obehnúť dlhý rad áut, aby sa dostali do svojho domu blízko hraníc. A to robiť nemali.

"Keď ich videli ísť v druhom pruhu, zastavili ich tí, ktorí čakali na výjazd z Chorvátska. Zrejme si mysleli, že chcú všetkých predbehnúť a dostať sa rýchlejšie na druhú stranu hraníc. Dvojica sa im však všemožne snažila vysvetliť, že nejdú na hranice, ale domov," uviedli pre Dubrovnik Herald svedkovia, ktorí videli, ako otca so synom zastavili čakajúci dovolenkári.

V tom momente dvojicu napadlo približne desať cudzincov. A výsledok? Obaja skončili v nemocnici.

Na miesto dorazila aj polícia, ktorá zadržala troch ľudí. Incident potvrdil aj starosta Konavala Božo Lasić. 

"Oboch poznám a garantujem, že incident nespôsobili. Každý v Konavle ich pozná a sú to vážení ľudia. Je mi ľúto, že sa takéto veci dejú, ale bojím sa, že sa to môže zopakovať. Preto som poslal kompetentným službám požiadavku na otvorenie ďalších priechodov do Čiernej Hory a posilnenie systémového softvéru tak, aby proces skenovania dokumentov prebehol oveľa rýchlejšie," povedal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Dnevnik.hr, Dubrovnik Herald, Foto: dobrenoviny.sk
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies