Tekvicový festival v OC Retro v Bratislave: Strašidelné oslavy a tvorivé dielne pre celú rodinu!

NETKY.SK • 25 Október 2024, 15:25 • 2 min
Tekvicový festival v OC Retro v Bratislave: Strašidelné oslavy a tvorivé dielne pre celú rodinu!

BRATISLAVA - Dnes, 25. októbra 2024, sa v OC Retro v Bratislave koná obľúbený Tekvicový festival. Od 16:00 do 18:00 čaká návštevníkov pestrý program s jesennou a halloweenskou tematikou – tvorivé dielne, show Mr. FUNtastica a Beastyho pre deti, ochutnávky špeciálnych nápojov a jedál z Retro Ristorante. Vstup je voľný, takže neváhajte prísť s rodinou, ideálne v kostýmoch!

slovakia

left justify in out

Dnes, 25. októbra 2024, sa v Bratislave uskutoční obľúbený Tekvicový festival v obchodnom centre OC Retro na Nevädzovej ulici. Od 16:00 do 18:00 si návštevníci môžu užiť bohatý program venovaný jesennej a halloweenskej tematike, ktorý je ideálny pre rodiny s deťmi.

Súčasťou programu bude zábavná "FUNtastická" show pre najmenších, ktorú prinesie Mr. FUNtastic s kolegom Beasty, a pripravené sú aj tvorivé dielne, kde si účastníci môžu vyrobiť dekorácie či vyrezať vlastné tekvice.

Okrem toho bude pre všetkých k dispozícii ochutnávka špeciálnych strašidelných nápojov a jedál, napríklad z nového jesenného menu reštaurácie Retro Ristorante. Organizátori tiež odporúčajú prísť v kostýmoch, aby sa návštevníci viac naladili na halloweensku atmosféru a užili si deň plný strašidiel, princezien či rozprávkových postavičiek.

Zdroj: FB/RETRO SHOPPING

Vstup na podujatie je voľný, a program je vytvorený tak, aby deti aj dospelí mohli zažiť atmosféru blížiaceho sa Halloweenu v príjemnej a bezpečnej atmosfére.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: sdetmi.sk, Foto: freepik.com
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies