Telo muža bez známok života objavili v okrese Senec pri termálnom prameni

NETKY.SK • 5 Október 2024, 15:45 • 2 min
Telo muža bez známok života objavili v okrese Senec pri termálnom prameni

V ranných hodinách objavili v termálnom prameni medzi Čiernou vodou a Chorvátskym Grobom telo 40-ročného muža bez známok života. Bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff uviedol, že na mieste boli zaistené aj rôzne predmety, ktoré podliehajú ďalšiemu vyšetrovaniu. Policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci sa prípadu venujú.

slovakia

left justify in out

V sobotu v ranných hodinách objavili v termálnom prameni, ktorý sa nachádza medzi Čiernou vodou a Chorvátskym Grobom, telo muža. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.
Na mieste sa našlo telo 40-ročného muža bez známok života. Policajti zabezpečili aj rôzne predmety, ktoré budú predmetom ďalšieho skúmania v súvislosti s nálezom. Vyšetrovanie okolností tejto udalosti je v rukách policajtov Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sofia Otahalová
Text: Polícia SR - Bratislavský kraj, Foto: FB/Prameň Chorvátsky Grob.
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies