Titulová obhajoba Siváka a veľká Fapšova MMA premiéra: Kde a ako sledovať RFA 18 v Žiline?

NETKY.SK • 16 Október 2024, 15:12 • 2 min
Titulová obhajoba Siváka a veľká Fapšova MMA premiéra: Kde a ako sledovať RFA 18 v Žiline?

Túto sobotu prebehne galavečer RFA 18 v Žiline, kde sa uskutoční doposiaľ najväčšie podujatie bojových umení v histórii mesta. Hlavný zápas zaobstará Václav Sivák, ktorého už čaká tretia obhajoba kráľa pod K1 pravidlami. MMA debut si odbije Sebastián Fapšo a pod MMA pravidlami prvýkrát v RFA nastúpi aj hviezdny Joilton Lutterbach. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.

slovakia

left justify in out

Len Voyo a televízia DajTo

Posledné turnaje RFA sa vysielali na platforme Realsport.tv, ktorá však tentokrát nebude poskytovať živý prenos pre slovenských a českých divákov. Celú kartu vrátane prelimsov totiž odvysiela len platforma Voyo a od 21:00, teda od hlavnej karty sa prenos pustí aj na televíznej stanici DajTo.

Dôležité súboje pre ich kariéry

Václav Sivák nedávno dosiahol svoje 30. kariérne profi víťazstvo, pričom naďalej drží nulu na konte prehier. Tentokrát ho vyzve v titulovom zápase László Farkas (26-5). Sebastián Fapšo sa chystá splniť svoju časť dohody a po tom, čo mu promotér Marhanský vlani zaobstaral v Považskej Bystrici skutočný tank, nastúpi do svojho profi MMA debutu. Jeho súperom bude Moldavec Papa Constantin.
 
Významným spôsobom sa priblíži titulovej šanci víťaz zápasu Martiník vs. Šajben, keďže bantamová váha je jednou z najnabitejších RFA a stále ešte nespoznala svojho šampióna. Po zrušenom zápase so Sharom Magomedovom a veľmi rýchlom návrate z UFC sa Joilton Lutterbach premiérovo predstaví na pôde RFA pod MMA pravidlami proti Kolumbijčanovi Mauriciovi Otalorovi.
 
Gábor Boráros nemal ideálny vstup do organizácie a v súboji s Fredericom Komuenhom odišiel predovšetkým po kondičnej stránke. Teraz má šancu na reparát proti Adamovi Jakubíkovi, ktorý ho po svojom poslednom víťazstve v 1. kole vyzval. Hlavnú kartu otvoria domáci žilinskí bojovníci Radovan Kulla a Tomáš Pittner v súboji proti zahraničným bojovníkom Davidovi Hudákovi a Bodondovi Petrényimu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
RFA, Zdroj foto: RFA/Matúš Zeťák
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies