ŠOKUJÚCI útok v priamom prenose: Na muža zaútočil medveď. Skočil na neho, keď ho kŕmil + VIDEO

NETKY.SK • 1 August 2024, 16:32 • 2 min
ŠOKUJÚCI útok v priamom prenose: Na muža zaútočil medveď. Skočil na neho, keď ho kŕmil + VIDEO

Na internete sa šíri šokujúce video, na ktorom neznámy muž má v rukách celý sáčok s jedlom a kŕmi medveďa pri ceste. Lenže ani v najhoršom sne nečakal, že medveď na neho skočí.

slovakia

left justify in out

Šokujúce video sa objavilo prednedávnom na internete. Je na ňom vidieť, ako sa vybrali mladíci autom do lesa, kde spozorovali medveďa. Jeden z nich sa rozhodol, že vystúpi z vozidla a stretne sa tvárou v tvár so zvieraťom. So sebou si zobral aj balíček s jedlom, ktorým nakoniec medveďa kŕmil.

Na začiatku videa hovorí neznámy muž "Na, na, na," a zároveň medveďovi hádže potravu. Keď ju medveď zo zeme celú zje, rozhodne sa si ísť pre ďalšiu a na muža skočí. Po tom, ako sa uhne, medveď utečie do lesa a skupinku nechá na pokoji. Z videa nie je zrejmé kde, ani kedy sa to stalo. Ľudia by si však mali na medvede dávať pozor a zbytočne sa k nim nepribližovať.

Mesto Brezno nedávno vydalo varovanie pred medveďom, ktorý sa má pohybovať pri miestnej časti Bujakovo. "Obyvateľka miestnej časti Bujakovo oznámila, že bol na konci Bujakova pred obaľovačkou videný medveď hnedý, ktorý schádza z doliny cez hlavnú cestu smerom ku Hronu. O udalosti bol okamžite vyrozumený Zásahový tím pre medveďa hnedého – juh, ako aj naša mestská polícia," poznamenali v príspevku na sociálnej sieti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: FB/Štefan Hatina, Foto: nps.gov
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies