To tu ešte nebolo! Žiarivý svet rozprávok WINTER WONDELRLAND prichádza po prvýkrát na Slovensko! +VIDEO

NETKY.SK • 23 September 2024, 16:04 • 3 min
To tu ešte nebolo! Žiarivý svet rozprávok WINTER WONDELRLAND prichádza po prvýkrát na Slovensko! +VIDEO

Na Slovensko prichádza po prvýkrát žiarivý svet plný zázrakov, rozprávok a fantázie, ktorý poteší malých aj veľkých návštevníkov. Vydajte sa na kúzelnú cestu do ríše svetiel, dobrodružstva a zábavy v najväčšom svetelnom parku v Európe. Park inšpirovaný najväčšou svetovou atrakciou Glow Garden v Dubaji, otvára svoje brány 19. októbra na Dostihovej dráhe v bratislavskej Petržalke.

slovakia

left justify in out

WINTER WONDERLAND rozžiari veľkolepými svetelnými inštaláciami rozľahlý park Dostihovej dráhy v bratislavskej Petržalke. Rozprávkový zábavný svetelný park, aký tu ešte nebol priváža do Bratislavy spoločnosť JVS Trade Group, za ktorou stoja veľkolepé projekty ako Šmolkovia-Magický svet, výstavy Cosmos Discovery, Titanic, Tutanchamon či Poklad Inkov.

Veríme, že slovenská premiéra nášho rozprávkového zábavného parku WINTER WONDERLAND na Dostihovej dráhe v bratislavskej Petržalke nadchne celé Slovensko. Inšpirovali sme sa najväčším svetovým svetelným parkom Glow Garden v Dubaji. Minulý rok sme mali premiéru v Prahe a tento rok sme sa pre veľký úspech rozhodli rozšíriť aj na Slovensko. Niečo podobné tu ešte nebolo,“ opisuje nový svetelný park WINTER WONDERLAND Zuzana Benediktová z tímu WINTER WONDERLAND.

obrazok
Kolotoče
Zdroj: JVS Trade
obrazok
Hovoriaci strom
Zdroj: JVS Trade
obrazok
Hlava
Zdroj: JVS Trade

Nádherný žiarivý svet rozprávok a fantázie bude plný veľkolepých svetelných inštalácií, interaktívnych atrakcií a zábavy.

Stretnete sa s Popoluškou, Šípkovou Ruženkou, Kráskou a Zvieraťom, Pinokiom aj Levím kráľovstvom. Prejdete sa podmorským bludiskom, zahráte si na farebnom klavíri alebo si zatancujete s tučniakmi. Nájdete tu aj nádherné Labutie jazero, jednorožca, africkú savanu, veľkého krokodíla či nádherný hovoriaci strom. Práve interaktívne atrakcie sú novinkou, ktoré zo svetelného parku robia to najlepšie miesto zábavy pre celú rodinu,“ pozýva Zuzana Benediktová z tímu WINTER WONDERLAND.  

obrazok
Popoluška
Zdroj: JVS Trade
obrazok
Labutie jazero
Zdroj: JVS Trade
obrazok
Frozen
Zdroj: JVS Trade

Najväčší európsky svetelný zábavný park WINTER WONDERLAND otvára svoje brány 19. októbra. Tisícky svetiel a hudby sa spoja do jedinečnej atmosféry a vytvoria tak veľkolepý svet fantázie a rozprávok. Na návštevníkov čakajú okrem rozprávkových zámkov, plesov princezien či podmorskej ríše aj krásne osvetlené rozprávkové kolotoče. Pripravené budú aj svetelné hojdačky, bludisko, kúzelná záhrada plná víl a množstvo ďalších atrakcií. Školákov a zvedavé deti poteší prírodovedný chodník, ktorý ich naučí, ako chrániť prírodu aj v meste.

Winter Wonderland
Winter Wonderland
Zdroj: JVS Trade

Súčasťou WINTER WONDERLANDu bude aj kvalitné občerstvenie a všetko zázemie pre návštevníkov. A to všetko za cenu jednej vstupenky! Winnter Wonderland bude otvorený každý deň od 15 hod do 21 hodiny. Vstupenky sú k dispozícii online , alebo priamo na mieste v pokladni. Zároveň máte možnosť nákupu EARLY BIRD FLEXI vstupeniek za zvýhodnenú cenu. Ponuka však potrvá len do 30. septembra. Vzhľadom na kapacitu parku odporúčame zakúpenie vstupeniek vopred. Viac informácií na www.winterwonderland.sk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: JVS Trade
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies