Toto je Attila schopný robiť pre výhru nad Karlosom: Trénuje aj o polnoci!

NETKY.SK • 2 Jún 2024, 13:04 • 2 min
Toto je Attila schopný robiť pre výhru nad Karlosom: Trénuje aj o polnoci!

Veľkolepý druhý vzájomný duel medzi Karlosom Vémolom (36-8) a Attilom Véghom (33-9-2) sa nezadržateľne blíži. Obaja aktéri preto momentálne v tréningovom procese už len dolaďujú posledné detaily a fanúšikovia očakávajú, že 8. júna budú vo vrcholovej forme. Na dosiahnutie tohto cieľa dokonca „Pumukli“ do prípravy zakomponoval netypický prvok. Motivácia mu rozhodne nechýba!

slovakia

left justify in out

Hviezdny slovenský bojovník sa pred takmer piatimi rokmi v „zápase storočia“ radoval z fenomenálnej výhry, napriek tomu súpera vôbec nepodceňuje. Naplno si uvedomuje, že za ten čas došlo k viacerým zmenám, na ktoré je nutné reagovať. Rodáka z Dunajskej Stredy pritom nezastaví takmer nič.
 
Pri bývalom šampiónovi Bellatoru sa niekoľkokrát spomínali obavy, či dokáže po dlhej pauze bez profi vystúpenia naskočiť späť do vrcholového tempa. Síce sme ho ešte nevideli v klietke, no podľa dostupných záberov a informácii je na to maximálne pripravený. Navyše mu v tom pomáhajú nezvyčajné tréningové jednotky. Kým iní spia, on maká.

Tréningy sú po polnoci, kedy sa vlastne zameriava na svoju špecifickú časť. Ide viac-menej o lapy, vyhadzovanie, udržanie nejakej kondičnej stránky a takisto prácu na kognitívnych funkciách tela. Dôležité je, aby si zvykol na neskorý čas, pretože súboj prebehne približne okolo jedenástej až polnoci. To je v podstate hlavný zámer,“ prezradil otvorene známy fyzioterapeut, diagnostik a autor štyroch publikácii z tohto odboru Tomáš Kulan.
 
Na spomínaných nočných zmenách je okrem blízkeho spolupracovníka 38-ročného zápasníka prítomných aj niekoľko ďalších členov realizačného tímu. Všetci bez váhania obetovali svoje súkromné životy, aby reprezentantovi trnavského Spartakus Fight Gymu do „odvety storočia“ v pražskom Edene pomohli čo najviac. 

Ja sa starám o zdravotný stav. Rôznymi technikami pracujeme na tom, nech udržíme jeho pripravenosť na stojeden percent. Musím poklopať, Attila sa fyzicky cíti veľmi dobre a popri robení váhy to chceme zastabilizovať,“ dodal s nadšením skúsený odborník, ktorého schopnosti využíva taktiež prvý Slovák v UFC Ľudovít Klein (21-4-1) či futbalisti Spartaka Trnava.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies