Tragická nehoda v Pavlovciach nad Uhom si vyžiadala život 36-ročného chodca

NETKY.SK • 12 Október 2024, 12:30 • 2 min
Tragická nehoda v Pavlovciach nad Uhom si vyžiadala život 36-ročného chodca

Pri dopravnej nehode v obci Pavlovce nad Uhom, ktorá sa stala 11. októbra, prišiel o život 36-ročný chodec. Ten sa pohyboval stredom vozovky v tmavom oblečení, čo znížilo jeho viditeľnosť. Vodič osobného auta sa snažil zrážke vyhnúť, no neúspešne. Polícia začala trestné stíhanie pre usmrtenie, pričom prebieha vyšetrovanie príčin nehody.

slovakia

left justify in out

Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v piatok 11. októbra pri obci Pavlovce nad Uhom v okrese Michalovce, prišiel o život 36-ročný chodec. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, Jana Mésarová.

K nehode došlo, keď vodič osobného auta narazil do chodca na rovnom úseku cesty.
"Chodec sa pohyboval stredom vozovky v tmavom oblečení bez reflexných prvkov. Vodič sa snažil stočiť volant doľava, avšak zrážke sa už nedokázal vyhnúť," uviedla Mésarová.
Nanešťastie, chodec pri nehode utrpel zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom.

"U vodiča neboli zistené alkoholické nápoje, negatívny bol aj test na drogy. U chodca sa táto skutočnosť bude zisťovať pri pitve," dodala hovorkyňa.
Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a vyšetruje príčinu nehody, ako aj miera zavinenia jej účastníkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sofia Otahalová
Text/Foto: FB/ Polícia SR - Košický kraj
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies