Tragická SMRŤ Matthewa Perryho: Doktor obvinený v súvislosti so smrťou hviezdy seriálu PRIATELIA priznáva VINU

NETKY.SK • 3 Október 2024, 08:38 • 2 min
Tragická SMRŤ Matthewa Perryho: Doktor obvinený v súvislosti so smrťou hviezdy seriálu PRIATELIA priznáva VINU

LOS ANGELES - Matthew Perry zostane navždy ikonou v mysliach a srdciach miliónov fanúšikov. Jeho náhla a tragická smrť zanechala niekoľko nezodpovedaných otázok. Vyzerá to tak, že do prípadu sa konečne dostáva viac svetla.

slovakia

left justify in out

Mark Chavez, jeden z lekárov Matthewa Perryho, priznáva vinu. Čo to teda bude znamenať pre celý prípad a ostatných obvinených?
 
Matthew Perry ako Chandler Bing v populárnom televíznom seriáli PRIATELIA zanechal po sebe nezabudnuteľný odkaz. Herec bol známy svojimi pohotovými, múdrymi vtipmi a dokonalým komickým načasovaním. Bol známou osobnosťou.

Obrazok
Zdroj: Getty Images

Boj so závislosťou

Hoci sa objavil aj vo filmoch a iných televíznych reláciách, Perryho nezabudnuteľný šarm, sarkazmus a zraniteľnosť ako Chandlera Binga budú navždy vrcholom modernej popkultúry. Hoci vyčaril úsmev na tvárach mnohých ľudí, Perryho život poznačili osobné problémy vrátane dlhého boja so závislosťou.

Po tom, čo Perry prešiel ťažkým bojom s návykovými látkami, sa nakoniec stal zástancom triezvosti.

   

Obrazok
Zdroj: nme.com

Pre fanúšikov aj celý svet zábavy sa však v roku 2023 objavila šokujúca správa, že 54-ročný Perry už nie je medzi nami. Následne sa objavili viaceré znepokojujúce podrobnosti o povahe smrti obľúbenej hviezdy a šokujúcej úlohe, ktorú v nej údajne zohrali viacerí zdravotnícki pracovníci.


Priznanie Marka Chaveza, jedného z jeho lekárov

Nedávno vyšlo najavo, že Mark Chavez, jeden z lekárov, ktorí údajne Perryho liečili, priznal vinu v celom prípade. Jeho cieľom bola distribúcia ketamínu. Priznal sa, keď sa v stredu dostavil na federálny súd v Los Angeles.

Považuje sa to za prelomový krok v právnom prípade súvisiacom so smrťou Matthewa Perryho v dôsledku predávkovania ketamínom.

     

Obrazok
Zdroj: pagesix.com

Čo to bude znamenať pre ostatných obvinených?

Chávez sa priznal k poskytovaniu ketamínu prostredníctvom fiktívnych receptov, ktoré predal lekárovi Salvadorovi Plasenciovi. Prokurátori uviedli, že Plasencia dal drogu priamo Perrymu.

Chavezova dohoda o priznaní viny ho tiež zaväzuje spolupracovať s prokuratúrou, ktorá vznesie závažnejšie obvinenia voči Plasenciovi a ďalšej kľúčovej postave prípadu, Jasmine Sanghaovej, známej "ketamínovej kráľovnej" z Los Angeles.

Vzhľadom na vysokopostavenú povahu prípadu a postavu Matthewa Perryho vyvolal prípad a toto odhalenie pomerne veľkú publicitu. Fanúšikovia môžu v prípade však konečne nájsť nejaké rozuzlenie, keďže sa zdá, že dostanú nejaké odpovede.

Okrem toho sa tým dostáva na svetlo aj zneužívanie ketamínu a zodpovednosť lekárov, ktorí vydávajú kontrolované látky. To je to, čo by Matthew Perry chcel tiež pravdepodobne urobiť.

 

Čo je ketamín a jeho účinky

Ketamín patrí medzi omamné a psychotropné látky. Blokuje zmyslové vnemy. Spôsobuje pocity eufórie, mení vnímanie tela a gravitácie, znižuje pohybové schopnosti. Spôsobuje pocit oddelenia sa od svojho tela a mysle. Vyvoláva sluchové, zrakové a vnútorné halucinácie. Stráca sa pojem o čase a schopnosť pohybu.

     



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ingrid Vrabcová
Zdroj: Mirror, Masala, CNN, Times Now, Foto: Masala
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies