V Bratislave v Justičnom paláci sa podpálil väzeň

NETKY.SK • 10 Jún 2024, 10:33 • 2 min
V Bratislave v Justičnom paláci sa podpálil väzeň

BRATISLAVA - Väzenskú časť v Justičnom paláci v Bratislave včera zachvátil oheň. Založil ho väzeň, ktorý sa podpálil. Utrpel vážne popáleniny.

slovakia

left justify in out

„Operátor tiesňovej linky 155 vyslal ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci k 59-ročnému mužovi, ktorý utrpel popáleniny I. a II. stupňa na vrchnej časti tela. Po prvotnom ošetrení bol pri vedomí posádkou transportovaný do nemocnice v Ružinove,“ informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky Petra Klimešová. 

Hovorkyňa Zboru väzenskej a justičnej stráže Monika Kacvinská potvrdila, že v nedeľu večer došlo v Ústave na výkon väzby a Ústave na výkon trestu odňatia slobody Bratislava k požiaru cely, v ktorej sa nachádzal 59 ročný väzeň. 

„Požiar úmyselne spôsobila väznená osoba, ktorá bola umiestnená sama na cele,“ dodala s tým, že momentálne v danej veci prebieha vyšetrovanie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: sita.sk, Foto: regiony.zoznam.sk
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies