V Cannes sa začal Festival jachtingu: Uvidíte vyše 600 luxusných jácht a motorových člnov

NETKY.SK • 11 September 2024, 12:03 • 3 min
V Cannes sa začal Festival jachtingu: Uvidíte vyše 600 luxusných jácht a motorových člnov

CANNES - Festival jachtingu v Cannes sa od roku 1977 každoročne koná na prestížnom Azúrovom pobreží v centre Cannes. Na tomto podujatí, ktoré si nemožno nechať ujsť, sa stretávajú najlepšie motorové jachty a plachetnice na svete. V roku 2024 bude hostiť viac ako 600 lodí vrátane približne stovky svetových premiér, ktoré predstavia najnovšie inovácie v jachtingu.

slovakia

left justify in out

Jachtingový festival v Cannes si stále zvyšuje svoju reputáciu a vplyv, priťahuje nadšencov a profesionálov z oblasti jachtingu, ako aj mnohé luxusné značky z celého sveta.

V roku 2024 bude starý prístav v Cannes hostiť viac ako 600 prestížnych motorových jácht s dĺžkou od 5 do 50 metrov a približne sto svetových premiér z popredných svetových lodeníc. Lídri jachtárskeho priemyslu predstavia svoje najnovšie inovácie v luxusnom prostredí na festivale jachtingu v Cannes. Návštevníci a potenciálni kupujúci budú mať dokonca možnosť prevziať kormidlo týchto výnimočných jácht počas námorných skúšok.

Vieux Port bude ústredným bodom pre motorové lode s luxusnými jachtami od 10 do viac ako 50 metrov, ktoré predstavia najprestížnejšie medzinárodné lodenice. Spoločnosti ako Sunseeker, Ferretti Group a Princess Yachts predstavia svoje nové modely a ponúknu verejnosti priamy pohľad na najnovšie trendy v oblasti dizajnu, výkonu a komfortu.

V prístave Pierre Canto môžu návštevníci obdivovať úžasnú flotilu plachetníc, katamaránov a ekologických jácht. Vo svete, ktorý sa čoraz viac zameriava na udržateľnosť, rastie popularita sekcie plachetníc, ktorá priťahuje ekologicky uvedomelé publikum.

 

Technologické inovácie a udržateľnosť

Festival jachtingu v Cannes v roku 2024 predstaví nielen úžasné lode, ale poskytne aj príležitosť preskúmať budúcnosť jachtingu prostredníctvom technologických inovácií. Podujatie poukáže na najnovšie riešenia v oblasti hybridného a elektrického pohonu, pričom sa bude čoraz viac zameriavať na to, ako môže odvetvie znížiť svoj vplyv na životné prostredie.

"Zelená cesta", výstavná trasa venovaná udržateľným technológiám, bude jednou z najnavštevovanejších oblastí festivalu. Návštevníci tu môžu objaviť inovatívne riešenia, ako sú motory s nízkou spotrebou, elektrické pohonné systémy a solárne panely integrované do lodí. Popredné spoločnosti v oblasti ekologických technológií predstavia špičkové projekty zamerané na znižovanie emisií a podporu zodpovednejšieho jachtingu.

 

VIP zážitky a obchodné príležitosti

Festival jachtingu v Cannes bude ako vždy ponúkať exkluzívne zážitky pre VIP návštevníkov. Od súkromných prehliadok na palube luxusných jácht až po ochutnávky šampanského - podujatie je navrhnuté tak, aby ponúklo plnohodnotný zážitok vo svete námorného luxusu. Potenciálni kupujúci budú mať možnosť stretnúť sa s maklérmi, dizajnérmi a staviteľmi, aby prediskutovali svoje špecifické potreby a rokovali o kúpe jachty na mieru.

Podujatie je tiež kľúčovou platformou na nadväzovanie kontaktov medzi profesionálmi z odvetvia. Početné B2B stretnutia, konferencie a workshopy ponúknu jedinečné príležitosti na rozvoj novej spolupráce, preskúmanie nových trendov a diskusiu o budúcnosti jachtárskeho priemyslu. Pre mnohých účastníkov predstavuje festival jachtingu v Cannes jedinečnú príležitosť nadviazať strategické kontakty a objaviť inovácie, ktoré budú v nasledujúcich rokoch formovať trh.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Yacht Buyer, Bernard - Gallay, Yacht Harbour, Monte Carlo Living, Foto: Bernard - Gallay
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies