V piatok si ugrilujeme hamburger - Gurmán Suroviny 400 g mletého hovädzieho mäsa, 200 g mletého bravčového mäsa, soľ, mleté čierne korenie, mletú sladkú papriku, majorán, tymian, sójovú omáčku, 3 strúčiky prelisovaného cesnaku, 4 cibule, 4 papriky, žemle,
Suroviny:
400 g mletého hovädzieho mäsa, 200 g mletého bravčového mäsa, soľ, mleté čierne korenie, mletú sladkú papriku, majorán, tymian, sójovú omáčku, 3 strúčiky prelisovaného cesnaku, 4 cibule, 4 papriky, žemle,
Príprava:
V miske zmiešame mleté mäsá, cesnak, pridáme soľ, korenie, mletú papriku, trošku tymianu, majoránu, pokvapkáme sójovou omáčkou, premiešame a necháme v chlade odstáť. Formujeme hamburgeri ktoré ugrilujeme. Podávame s grilovanou cibuľou a paprikou. Vhodné je dať na gril aj polovice žemlí.
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies