V piatok si ugrilujeme kurča.

NETKY.SK • 12 Júl 2012, 08:07 • 2 min
V piatok si ugrilujeme kurča.

V piatok si ugrilujeme kurča. Gurmán Suroviny 1 kurča, 2,5 dcl kečupu, 2 PL medu, 1 PL bieleho octu, 1 cibuľu, 1 PL worčestrovej omáčky, 1 PL horčice, soľ, mleté čierne korenie, Príprava Kurča umyjeme, osušíme a pokrájame na kúsky.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny:

1 kurča, 2,5 dcl kečupu, 2 PL medu, 1 PL bieleho octu, 1 cibuľu, 1 PL worčestrovej omáčky, 1 PL horčice, soľ, mleté čierne korenie,

Príprava:

Kurča umyjeme, osušíme a pokrájame na kúsky. Z ostatných uvedených surovín si pripravíme marinádu, do ktorej vložíme kúsky kurčaťa. Necháme odstáť 2 hodiny v chlade. Ugrilujeme.

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp


Autor: Redakcia Netky



Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies