V Trnavskom kraji budú fungovať detské pohotovosti v troch mestách

NETKY.SK • 2 Júl 2024, 11:43 • 2 min
V Trnavskom kraji budú fungovať detské pohotovosti v troch mestách

TRNAVA - Detské ambulantné pohotovosti budú v rámci Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) od utorka fungovať v Skalici, Trnave a Dunajskej Strede. Pohotovosti pre dospelých zostávajú vo všetkých okresoch.

slovakia

left justify in out

Ambulancia pohotovostnej služby pre deti a dorast na Starohájskej ulici v Trnave bude po novom poskytovať starostlivosť nielen pre pacientov z okresov Trnava a Hlohovec, ale aj pre pacientov z okresu Piešťany.

"Zdravotná starostlivosť bude poskytovaná od pondelka do piatka v čase od 16.00 h do 20.00 h," priblížili z TTSK. Počas víkendov a sviatkov bude ordinačný čas od 8.00 h do 20.00 h.

Detská pohotovosť v Skalici bude slúžiť aj pacientom z okresov Senica a Myjava. Poskytovanie zdravotnej starostlivosti detskou pohotovosťou v Dunajskej Strede sa rozšíri i pre okres Galanta. Zmeny priniesla novela zákona o poskytovateľoch zdravotnej starostlivosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Trnavský samosprávny kraj, Foto: freepik.com
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies