Veľká protidrogová razia na Belize: Chytili jedného z NAJHĽADANEJŠÍCH Slovákov!

NETKY.SK • 7 August 2024, 10:18 • 2 min
Veľká protidrogová razia na Belize: Chytili jedného z NAJHĽADANEJŠÍCH Slovákov!

DANGRIGA - V meste Dangriga na Belize prebehla veľká protidrogová razia, počas ktorej zadržali štyroch ľudí. Medzi nimi aj jedného z najhľadanejších Slovákov.

slovakia

left justify in out

Policajti prehľadali tri objekty a zhabali viac ako 220 kilogramov marihuany, kokaín a hotovosť. Hoci zásah mal prebehnúť ešte 30. júla, na Slovensku zarezonovala táto správa až teraz.

Traja zo zadržaných sú podľa portálu lovefm.com občanmi Belize. Posledným je 34-ročný Slovák Ladislav Lipták. Okrem neho predviedli na výsluch aj jeho 26-ročnú priateľku a jej 22-ročného brata.

„Neviem, či splnil kauciu, ale ako som už predtým povedal médiám, začali sme s ním vyšetrovanie. Prihlásili sa svedkovia, poskytli výpovede polícii, čo stačilo na to, aby sme získali dostatok dôkazov na jeho obvinenie, a bol obvinený," povedal pre edition.channel5be­lize.com policajný komisár Chaster Williams.

Popis
Popis
Zdroj: Ministerstvo vnútra SR

Jeden z najhľadanejších

Ako informujú topky.sk, na Ladislava Liptáka vydali v roku 2020 Európsky zatykač v súvislosti s drogovým záťahom známym aj pod názvom Veža.

„Ladislav sa však vyhýba spravodlivosti a od tej doby sa skrýva. Zdá sa, že pred spravodlivosťou unikol do Belize,“ dodal server.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Ministerstvo vnútra SR, Great Belize Television, Foto: Ministerstvo vnútra SR, Unsplash
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies