Vo vlaku v Japonsku jazdil 12 hodín mŕtvy muž. Všimli si ho až v depe

NETKY.SK • 3 Júl 2024, 13:30 • 2 min
Vo vlaku v Japonsku jazdil 12 hodín mŕtvy muž. Všimli si ho až v depe

TOKIO - Vo vlaku v Japonsku jazdil Vo vlaku v Japonsku jazdilo 12 hodín na tratiach okolo Tokia telo cestujúceho, ktorý cestou zomrel. Jeho smrti si nikto nevšimol a mŕtvola prešla 652 kilometrov, kým ju našiel zamestnanec pripravujúci súpravu na návrat do depa, keď z nej vystúpili všetci cestujúci.

slovakia

left justify in out

Muž nastúpil do vlaku v stanici Šibuja a jeho telo sa našlo na zastávke Odawara v susednej prefektúre Kanagawa, napísal denník Asahi. Muž pravdepodobne zomrel na následky choroby, ktorou trpel. Polícia nemá podozrenie na cudzie zavinenie. O udalosti informovali zahraničné médiá.

Vlaková súprava, ktorá má kapacitu asi 2 000 cestujúcich, jazdila ďalej aj s jeho telom bez toho, aby si ktokoľvek všimol niečo neobvyklé. Vlak obišiel tri trasy prechádzajúce Tokiom a prefektúrou Kanagawa.

Ide o posledný z radu prípadov, keď v Japonsku zomreli ľudia, ktorých si okoloidúci nevšimli alebo ich ignorovali. Koncom marca zomrel v prefektúre Ibakari severovýchodne od Tokia asi sedemdesiatročný muž, ktorému sa zachytil kabát v eskalátore. Nejakú dobu zostal ležať na mieste bez toho, aby mu ktokoľvek pomohol. Svojim zraneniam podľahol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: iDNES.cz / ČTK, Foto: SoraNews24
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies