Vodič Audi A8 narazil do stromu: Policajti varujú pred nebezpečným počasím

NETKY.SK • 14 Október 2024, 11:49 • 2 min
Vodič Audi A8 narazil do stromu: Policajti varujú pred nebezpečným počasím

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - V pondelok medzi Podlužanmi a Bánovcami nad Bebravou došlo k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej 20-ročný vodič utrpel ľahké zranenia po náraze svojho vozidla do stromu. Trenčianska polícia upozorňuje, aby vodiči prispôsobili jazdu aktuálnym poveternostným podmienkam, keďže aj malé zaváhanie môže mať vážne následky.

slovakia

left justify in out

V pondelok došlo k vážnej dopravnej nehode medzi Podlužanmi a Bánovcami nad Bebravou, pri ktorej 20-ročný vodič utrpel ľahké zranenia. Podľa Trenčianskej krajskej polície vodič, riadiaci vozidlo Audi A8, neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a stavu vozovky.

Následkom toho po prejdení ľavotočivej zákruty dostal šmyk a prešiel mimo cestu, kde narazil do stromu. Pri náraze sa vozidlo roztrhlo na dve časti, pričom škoda na aute bola vyčíslená na 10 000 eur.

Polícia potvrdila, že vodič nebol pod vplyvom alkoholu. V súvislosti s touto nehodou policajti apelovali na všetkých vodičov, aby prispôsobili jazdu aktuálnym poveternostným podmienkam.

"Znížte rýchlosť, prispôsobte jazdu podmienkam na ceste a pamätajte, že aj malé zaváhanie môže mať vážne následky. Myslite na svoj život a aj na život ostatných účastníkov cestnej premávky," upozornila polícia na svojom profile na sociálnych sieťach.

Týmto apelom sa snaží zvýšiť povedomie o bezpečnosti na cestách, najmä v zlom počasí a pri zlej viditeľnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Trenčíne, Foto: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies