BRATISLAVA - Vonku je čoraz teplejšie, preto si pochutnajte na tomto ľahkom jedle.
Potrebné suroviny: polovica menšieho buľvového zeleru, 2 kúsky stopkového zeleru, 2 hrušky, 3 PL kyslej smotany, 3 PL majonézy, 1-2 hrste vlašských orechov, citrónová šťava, trstinový cukor, biele korenie, soľ
Príprava receptu: Očistený buľvový zeler a hrušky bez jadierok nakrájame škrabkou na tenučké plátky, pokvapkáme citrónovou šťavou. Stopkový zeler očistíme a nakrájame na tenšie kúsky. Majonézu zmiešame s kyslou smotanou, dochutíme cukrom, soľou, korením a citrónovou šťavou. Do misiek dáme zeler, hrušky, posypeme vlašskými orechmi. Pokvapkáme zálievkou a podávame.
Dobrú chuť!
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies