Zastavila vodiča autobusu, nafúkal dve promile alkoholu

NETKY.SK • 20 Marec 2023, 14:06 • 2 min
Zastavila vodiča autobusu, nafúkal dve promile alkoholu

GALANTA - Polícia zastavila v sobotu (18. 3.) v ranných hodinách autobus na základe oznámenia o podozrivej jazde na trase Voderady – Sládkovičovo a 61-ročného vodiča podrobila dychovej skúške. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

"Jeho správanie sa nepozdávalo jednému z cestujúcich. Policajti mužovi v dychu namerali dve promile alkoholu. Ihneď ho obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie," uviedla polícia. Prípad si prevzal vyšetrovateľ, ktorý mužovi vzniesol obvinenie za prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. "V rámci tzv. superrýchleho konania sa vodič už čoskoro postaví aj pred sudcu. Ako vodičovi z povolania, ktorý svojou jazdou mohol ohroziť životy a zdravie desiatky cestujúcich, ale aj ostatných účastníkov premávky, mu môže hroziť väzenie až na päť rokov," doplnila polícia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies