Zopakuje dominantný výkon? Filip Sulík smeruje do ďalšieho boja vo Fight Night Challenge!

NETKY.SK • 16 Júl 2024, 11:48 • 2 min
Zopakuje dominantný výkon? Filip Sulík smeruje do ďalšieho boja vo Fight Night Challenge!

Premiéra pod vlajkou organizácie mu vyšla na jednotku. Filip Sulík si na svoj prvý zápas vo Fight Night Challenge musel vinou zranenia počkať o čosi dlhšie, no oplatilo sa. Výzvu pred zaplnenými tribúnami si naplno užil a bezprostredne po víťazstve neskrýval obrovské nadšenie. Nie je preto žiadnym prekvapením, že súčasťou bratislavského turnaja bude aj v októbri.

slovakia

left justify in out

Debut v popularitu naberajúcom projekte si mal odkrútiť už na piatom podujatí v decembri 2023. Vinou zranenia si ale na zápas musel počkať o štyri mesiace dlhšie. Pôvodný súper Strýco Filip s ním v tomto termíne meranie síl odmietol, no príležitosti sa chopil podnikateľ Miroslav Vlček. Filip Sulík predviedol v ringu absolútnu dominanciu, ukázal maximálnu pripravenosť a protivníka poslal učebnicovou kombináciou k zemi už po zhruba dvadsiatich sekundách.
 
Programátor a influencer si v Bratislave užíval mohutnú podporu zo strany publika, ktorú podľa vlastných slov ani sám nečakal. V útrobách štadióna ním neskôr lomcovali emócie, pričom nechýbali ani slzy zadosťučinenia. „V živote som nebol takto šťastný,“ priznal vtedy priamo medzi lanami.

Filip Sulík v minulosti stihol absolvovať niekoľko konfrontácií pod amatérskymi pravidlami. Meno jeho nadchádzajúceho protivníka zatiaľ svetlo sveta neuzrelo. K potenciálnym kandidátom by ale teoreticky mohol patriť Imrich „Baron“ Štefánik, s ktorým mal dlhotrvajúci spor. Dvojica si dlhé obdobie vymieňala ostré odkazy prostredníctvom sociálnych sietí. 

Siedmy turnaj Fight Night Challenge sa uskutoční 26. októbra 2024. Hostiť ho bude Národné basketbalové centrum v hlavnom meste Slovenska. Mená známych osobností, profesionálnych športovcov, ale aj celebrít, ktoré vkročia do ringu, bude organizácie postupne zverejňovať na sociálnych sieťach. Vstupenky si je už teraz možné zaistiť v sieti predpredaj.sk.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Fight Night Challenge, Zdroj foto: Fight Night Challenge
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies