Aké je tajomstvo dlhého manželstva? Známa herečka odkrýva to svoje!

NETKY.SK • 9 Júl 2024, 15:32 • 2 min
Aké je tajomstvo dlhého manželstva? Známa herečka odkrýva to svoje!

Candace Cameron Bure sa nedávno podelila o „tajomstvo“ udržania si stabilného, ​​šťastného a zdravého manželstva, keď oslávila 28 rokov požehnaného manželstva so svojím manželom Valerim Burem.

slovakia

left justify in out

48-ročná kresťanská herečka známa zo seriálu Plný dom je takmer tri desaťročia vydatá za bývalého profesionálneho hokejistu Valeriho a majú spolu tri deti: dcéru Natashu (25) a synov Leva (24) a Maksima (22).

„Manželstvo je také úžasné. A predsa je za tie roky toľko vzostupov a pádov,“ povedala Bure pre Fox News Digital. „Povedala som to už predtým, ale tajomstvo nespočíva len v oddanosti Bohu a v pláne, ktorý nám Boh biblicky poskytuje v manželstve, ale je to aj o vzájomnej úcte.

Myslím si, že to je to, na čo sa zameriavame my. Že vo všetkých našich činoch ctíme predovšetkým Boha. To je vyjadrenie lásky, ktorú spolu zdieľame, či už to v danej chvíli naozaj cítime alebo nie," dodala.

„Láska rokmi narástla. Keď naozaj prejdete hlbinami údolia a vrátite sa na vrchol toľkokrát, koľkokrát prejdete tou horskou dráhou života – v manželstve, zakaždým, keď sa vrátite na vrchol, je to akoby ďalší zárez v opasku našho záväzku, zostať v tom spolu,“ dodala Bure počas rozhovoru s FND.

„Sme spolu 30 rokov a to je dosť veľký míľnik,“ pokračovala. „Dnes ho naozaj milujem a dnes som mu viac oddaná, ako keď sme sa vzali. Je to môj partner na celý život."

Herečka, ktorá má na Instagrame 7 miliónov sledovateľov sa podelila o pocity vďaky za svoje 28. výročie svadby. Priložila k tomu fotografiu s manželom, keď sa prvýkrát stretli, spolu s novšími zábermi ich detí.

Počas epizódy podcastu „The Candace Cameron Bure Podcast“ minulý rok Bure povedala, že sa „neostýcha“ ani „necíti zahanbene“ za svoju vieru a pripísala zásluhy svojmu staršiemu bratovi, hercovi Kirkovi Cameron.

Bure povedala, že jej brat ju držal pri zemi a vzdelával, keď to najviac potrebovala. Vtedy jej  brat povedal, že je súčasťou "Klub Jakub 1". Písmo hovorí, že kresťania sa majú „radovať, keď je ich viera skúšaná, pretože to prináša vytrvalosť, duchovný rast a zrelosť.“

„Klub Jakub 1 bol pre mňa naozaj dôležitý, pretože som čelila niekoľkým skúškam, ktorým som predtým nečelila. Viem, že stále prídu. Stále sú tam. Čakajú na mňa," dodala Bure.

„Mohla som zložiť kauciu a povedať len: ,Vieš čo? Som z toho úplne hotová‘ alebo ,Už nechcem byť verejnou osobou‘. “

Bure povedala, že dospela k pochopeniu, že kresťanské verejné osobnosti, ktoré žijú podľa svojho presvedčenia, musia byť pripravené čeliť kritike zo strany spoločnosti. „Musíš byť pripravený na to, že na teba budú vrhať nejaké tie ohnivé šípky na väčšej verejnej platforme,“ dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: The Christian Post. Foto: Candace Cameron Bure. (Generous Kids Book Club)
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies