Butler sa vracia v hlavnej role v akčnom filme plnom emócií. Po šiestich rokoch máme dátum premiéry +VIDEO

NETKY.SK • 27 September 2024, 11:11 • 3 min
Butler sa vracia v hlavnej role v akčnom filme plnom emócií. Po šiestich rokoch máme dátum premiéry +VIDEO

Gerard Butler sa vracia v hlavnej úlohe ako nekompromisný detektív Big Nick. K nemu sa pridávajú nové tváre, ktoré prinesú do filmu čerstvý vietor. Medzi nimi sú O’Shea Jackson Jr., ktorý si zopakuje svoju rolu z prvého filmu, a nováčikovia ako Frank Grillo a Meadow Williams. Títo herci sľubujú silné výkony, ktoré ešte viac umocnia dramatickosť a napätie filmu.

slovakia

left justify in out

Po úspechu prvého filmu “Den of Thieves” z roku 2018, ktorý si získal srdcia fanúšikov akčných trilerov, prichádza pokračovanie s názvom “Den of Thieves 2: Pantera”. Tento film sľubuje ešte viac adrenalínu, napätia a prekvapivých zvratov. Režisér Christian Gudegast sa opäť vracia na režisérsku stoličku, aby priniesol divákom ďalšiu dávku akcie a drámy.

Podľa dostupných informácií sa dej filmu odohráva v Európe, kde sa hlavný hrdina Big Nick (Gerard Butler) vydáva na lov medzinárodnej zločineckej organizácie známej ako Pantera. Táto organizácia je známa svojimi sofistikovanými lúpežami a nebezpečnými operáciami. Big Nick sa musí postaviť nielen proti zločincom, ale aj proti svojim vlastným démonom, čo pridáva príbehu hĺbku a emocionálny náboj.

Nekompromisný detektív

Gerard Butler sa vracia v hlavnej úlohe ako nekompromisný detektív Big Nick. K nemu sa pridávajú nové tváre, ktoré prinesú do filmu čerstvý vietor. Medzi nimi sú O’Shea Jackson Jr., ktorý si zopakuje svoju rolu z prvého filmu, a nováčikovia ako Frank Grillo a Meadow Williams. Títo herci sľubujú silné výkony, ktoré ešte viac umocnia dramatickosť a napätie filmu.

Produkcia filmu prebiehala v rôznych európskych lokalitách, čo dodáva filmu autentickosť a vizuálnu pestrosť. Trailer, ktorý bol nedávno zverejnený, naznačuje, že diváci sa môžu tešiť na množstvo akčných scén, napínavých momentov a prekvapivých zvratov. Film sľubuje byť dôstojným pokračovaním svojho predchodcu a možno ho aj prekonať v mnohých ohľadoch.

Film dostáva premiéru po šiestich rokoch.
Film dostáva premiéru po šiestich rokoch.
Zdroj: Collider

Pozitívne recenzie

Fanúšikovia prvého filmu sú nadšení a plní očakávaní. Na sociálnych sieťach a filmových fórach sa už teraz diskutuje o možných zápletkách a osudoch postáv. Mnohí veria, že “Den of Thieves 2: Pantera” prinesie ešte viac napätia a akcie, než prvý film. Očakávania sú vysoké a všetci dúfajú, že film nesklame.

“Den of Thieves 2: Pantera” je jedným z najočakávanejších akčných filmov roka 2024. Sľubuje napínavý príbeh, silné herecké výkony a množstvo akčných scén, ktoré udržia divákov na okraji sedadiel. Režisér Christian Gudegast a jeho tím majú pred sebou veľkú výzvu, ale všetko nasvedčuje tomu, že ju zvládnu na výbornú. Film má premiéru naplánovanú na koniec roka a fanúšikovia sa už teraz nemôžu dočkať, kedy ho uvidia na veľkom plátne.

Reakcie kritikov na trailer k filmu “Den of Thieves 2: Pantera” sú prevažne pozitívne. Kritici oceňujú najmä intenzitu akčných scén a návrat silných hereckých výkonov od Gerarda Butlera a O’Shea Jacksona Jr. Trailer naznačuje, že pokračovanie bude plné napätia a dramatických momentov, čo fanúšikov prvého filmu určite poteší.

Do filmu sa vracia pôvodné obsadenie.
Do filmu sa vracia pôvodné obsadenie.
Zdroj: Movieweb

Autentické zábery

Niektorí kritici vyzdvihujú aj vizuálnu stránku filmu a autentickosť európskych lokalít, kde sa natáčalo. Celkovo sa očakáva, že “Den of Thieves 2: Pantera” bude dôstojným pokračovaním, ktoré môže dokonca prekonať svojho predchodcu.

Fanúšikovia sú z traileru k filmu “Den of Thieves 2: Pantera” nadšení. Na sociálnych sieťach a filmových fórach sa objavujú pozitívne reakcie, pričom mnohí vyzdvihujú intenzívne akčné scény a návrat obľúbených postáv. Mnohí fanúšikovia veria, že pokračovanie bude ešte lepšie ako prvý film a tešia sa na nové zvraty a napätie, ktoré trailer sľubuje.

Niektorí fanúšikovia tiež oceňujú vizuálnu stránku filmu a autentickosť európskych lokalít, kde sa natáčalo. Celkovo sa zdá, že očakávania sú vysoké a fanúšikovia dúfajú, že film nesklame.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucie Balgová
text: csfd.cz, deadline.com, letterboxd.com foto: action-flix.com
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies