Čerstvo ženatý Richard Müller - na ceste je nový prírastok do rodiny!

NETKY.SK • 25 September 2024, 15:16 • 2 min
Čerstvo ženatý Richard Müller - na ceste je nový prírastok do rodiny!

Legenda slovenskej a českej hudobnej scény Richard Müller sa oženil. Spevák, skladateľ a textár si na tajnej svadbe zobral za ženu dlhoročnú partnerku, top manažérku Vandu Wolfovú. Netradičná svadba sa konala na Morave v malebnom prostredí Kocandy Kravsko. Richard Müller sa teraz teší na nový prírastok do hudobnej rodiny, v štúdiu totiž finišuje album DUETY, ktorý vyjde v decembri.

slovakia

left justify in out

Dvojica, ktorá spolu vychováva syna Markusa, sa zasnúbila na Štedrý večer. Richard prekvapil Vandu prsteňom a požiadal ju o ruku.

Keď viete, že s niekým chcete zostarnúť a zostať navždy, tak mu to musíte dať vedieť. Svadba bola úžasne zorganizovaná, vďaka všetkým, ktorí ju s nami prežívali a pomáhali nám. Aj keď  sme museli kvôli dažďu veľa  improvizovať, nebolo to vidieť a vyzeralo to, že sme mali niekoľko generálok," s úsmevom konštatoval Richard Müller

Nikdy som netúžila po veľkej svadbe v bielych šatách. Pre mňa je najsilnejším putom a dôkazom lásky náš Markus, takže žiadosť o ruku bola veľkým prekvapením," prezradila Vanda Wolfová.

Richadr a Vanda
Richadr a Vanda
Zdroj: Zdeněk Odstrčilík

Na svadbe sa zišla asi stovka hostí, rodina a priatelia z celého sveta - z  USA, Holandska, Chorvátska a Francúzska. Miesto konania Kocanda Kravsko si manželia vybrali pre jeho romantickú atmosféru a možnosť ubytovania pre všetkých hostí. 

Nešlo o veľkosť svadby, chceli sme sa hlavne stretnúť s rodinou a priateľmi z celého sveta. Podľa reakcií sa svadba hosťom páčila a užili si ju tancom až do rána,"  hovorí Vanda.

Syn Markus bol z novinky o svadbe nadšený. Na svadbe sa tešil z marcipánových postavičiek celej rodiny na svadobnej torte a zo skvelých svadobných koláčov.

Markus bol strašne šťastný, rovnako sme boli šťastní my," prezradil Richard Müller.

Nevesta mala oblečené netradičné modré šaty a vyzerala ako z rozprávky. Šaty vymyslela a zrealizovala jej dlhoročná kamarátka, módna návrhárka Tatiana Kováříková. 

Obrazok
Zdroj: Zdeněk Odstrčilík

 „Tatiana mi už dlhé roky šije šaty a kostýmy. Keď som žila vo Francúzsku, tak som rovnako ako teraz, pred svadbou, nemala čas na skúšky. Tatiana ma už našťastie má v oku a presne vie, čo mi pristane a čo nie. Šaty boli do poslednej chvíle prekvapením i pre mňa. Tatiana mi ich doviezla hodinu pred obradom a to som ich videla po prvýkrát," prezradila Vanda Wolfová.

Vanda mi v svadobných šatoch doslova vyrazila dych. Bola krásna, najkrásnejšia!" zveril sa Richard.

Nevestu líčila makeup artistka Klára Surdusová, ktorá spolu s módnou návrhárkou Tatianou doladila dekorácie do vlasov, na kyticu a ženíchovi i synovi Markusovi doplnky do obleku. Richard mal oblečený oblek od Alaina Delona.

obrazok
Zdroj: Zdeněk Odstrčilík
obrazok
Zdroj: Zdeněk Odstrčilík

Keďže svadobnú cestu si manželia užili netradične pred svadbou, ženíchove prvé kroky po svadobnom dni viedli do nahrávacieho štúdia. Richard totiž finišuje  prírastok do hudobnej rodiny – nový album DUETY, ktorý vyjde v decembri. CD a LP bude zbierkou zásadných piesní s výnimočnými interpretmi, ktoré Richard Müller naspieval za 40 rokov svojej hudobnej kariéry. Na albume DUETY nájdu fanúšikovi 17 unikátnych skladieb a nebudú chýbať ani dve novinky. A Vanda s Markusom sa už teraz tešia na Richardove Vianočné turné 40 rokov s Richardom Müllerom, rovnako ako na ďalších 40 rokov s ním. Všetky informácie nájdete na https://www.muller.sk/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: Zdeněk Odstrčilík
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies