Conor McGregor oznámil nového súpera: Chandler to ale nebude! + VIDEO

NETKY.SK • 14 Október 2024, 10:03 • 2 min
Conor McGregor oznámil nového súpera: Chandler to ale nebude! + VIDEO

Conor McGregor v sobotu večer prezradil, že jeho ďalší zápas bude proti Danovi Hookerovi. Po vystúpení na podujatí Bare Knuckle FC, McGregor povedal Donaghovi Corbymu z Bloody Elbow, že jeho nadchádzajúci súboj s Hookerom sa uskutoční 1. februára v Saudskej Arábii.

slovakia

left justify in out

Conor McGregor naposledy zápasil v júli 2021 a odvtedy pracuje na svojom návrate. Za ten čas, po tom, čo si pravdepodobne vyliečil zlomenú nohu, ktorú utrpel pri svojej druhej prehre v rade (TKO) s Dustinom Poirierom, McGregor sľuboval svoj návrat už nespočetnekrát. Zápas proti Michaelovi Chandlerovi bol očakávaný viac ako dva roky – vrátane zarezervovaného zápasu, ktorý mal viesť k novému rekordu UFC v počte predaných vstupeniek, len aby sa McGregor z duelu stiahol.

Zdá sa, že obaja zápasníci sa teraz posunuli ďalej... no McGregor stále naznačuje svoj návrat. Po sobotňajšom podujatí BKFC v Španielsku nový spolumajiteľ tejto organizácie, zatiaľ čo narýchlo odchádzal zadnou uličkou, povedal pre Bloody Elbow, že 1. februára bude bojovať s Danom Hookerom v Saudskej Arábii.

Hooker pre Submission Radio prezradil, že sa s McGregorom osobne rozprávali počas sobotného podujatia BKFC v Španielsku a že už len čakajú na to, aby zápas potvrdilo UFC. Som pripravený. On je pripravený. Potrebujeme len, aby sa UFC pridalo a môžeme to dotiahnuť do konca, povedal Hooker v relácii.

Hooker sa v nedávnej minulosti zmienil, že by chcel zápasiť s McGregorom. McGregor síce vyhlásil, že stále chce bojovať s Chandlerom, no medzitým plánuje zápas s niekým iným. Výkonný riaditeľ UFC Dana White však uviedol, že McGregorov návrat do oktagonu očakáva až v roku 2025.

Ako sa vyjadril McGregor: Vieš, chcem dostať Chandlera do oktagonu. Mali sme medzi sebou nezhody. Nie je to uzavreté. On má naplánovaný zápas, ale rád by som bojoval ešte predtým, než sa z toho zotaví. Momentálne sa diskutuje o niekoľkých menách." Hooker sa uchádzal o to, aby bol McGregorovým ďalším súperom, keď sa 20. septembra objavil v relácii Submission Radio.Nemá naplánovaný zápas," povedal Hooker. Viem, že Conor túži bojovať a že chce zápasiť s niekým, od koho môže niečo získať a dáva to zmysel."

Hoci prezident UFC Dana White zatiaľ zápas nepotvrdil, McGregor sa pripravuje na súboj s Hookerom vo februári 2025.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: MMA Junkie, Bleacher Report, |Foto: X / Conor McGregor
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies