"Diabol robí v Hollywoode tú najlepšiu prácu!" tvrdí režisér Adam Anders

NETKY.SK • 13 Október 2024, 10:04 • 2 min
"Diabol robí v Hollywoode tú najlepšiu prácu!" tvrdí režisér Adam Anders

Tvorca filmu Cesta do Betlehema avizuje šokujúci thriller o duchovnom boji

slovakia

left justify in out

V súvislosti s informáciami o zatknutí Seana Comba a šíriacimi sa údajnými správami, že s nekalými činmi a nechutnosťami, za ktoré ho čaká súd je spojených veľa slávnych mien Hollywoodu vyšla nedávno aj novinka, že režisér Adam Anders pripravuje film o zvrátenosti a zločinnosti v súčasnom Hollywoode.

Adam Anders prezradil, že pracuje na thrilleri, rozprávajúcom o duchovnom boji, čo je téma, o ktorú sa producent filmu "Rock of Ages" podľa svojich slov začal stále viac zaujímať po desaťročiach práce v Hollywoode, kde - podľa jeho slov - „diabol robí svoju najlepšiu prácu“.

"BUDE TO VEĽKÝ FILM"

Štyridsaťosemročný herec a režisér, ktorý stojí aj za vianočným muzikálom „Cesta do Betlehema“ a bol producentom remaku filmu „Hriešny tanec“ spoločnosti ABC nedávno uviedol, že jeho ďalší počin sa bude zreteľne líšiť od jeho doterajších projektov, zameraných na hudbu a zaoberá sa v Hollywoode zriedkavo skúmanou témou - duchovným bojom medzi dobrom a zlom.

„Môj ďalší projekt je jednoducho thriller o duchovnom boji,“ povedal. „Bude to veľký film. Nie je to muzikál, čo je u mňa nezvyčajné, ale bola to pre mňa veľká výzva. Ešte stále ho dokončujem a veľmi sa z neho už teraz teším.“

 

Obrazok
Zdroj: hope1032.com

Anders ďalej uviedol, že „od projektu dlho utekal“, pretože „otvoriť sa úprimne tejto téme je desivé“. Tvrdí však, že po rokoch strávených v Hollywoode už nemôže ďalej túto tému ignorovať a nehovoriť o nej. 

"KRESŤAN V HOLLYWOODE JE AKO STROSKOTANEC NA OSTROVE"

Žijem v Los Angeles,“ rozhovoril sa režisér. „A môžem vám potvrdiť, že e to epicentrum [duchovného boja. Videl som to počas celej svojej kariéry. Ja ako kresťan tam žijem doslova ako človek na ostrove. Hollywood je miesto, kde sa formuje kultúra, a to ovplyvňuje celý svet. Preto tam diabol robí svoju najlepšiu prácu. Chce tam byť a ovplyvňovať kultúru celého sveta, a tým aj myslenie a konanie ľudí.“

Anders poukázal ďalej na to, že duchovný boj je realita, o ktorej sa mnohí v tomto odvetví vyhýbajú hovoriť, ale podľa neho je toto posolstvo teraz ešte naliehavejšie ako kedykoľvek predtým. "Čím viac na filme pracujem, tým viac cítim akúsi istotu a pokoj, že - áno, toto je to, čo mám teraz robiť. Dúfam, že svojím dielom dokážem čo najvernejšie odhaliť, čo sa vlastne skutočne deje, aby ľudia pochopili, že keď sa pozerajú na tie pekné fotky z Hollywoodu, majú vlastne na očiach závoj. To, čo sa v skutočnosti deje, je boj o naše duše. A my ako umelci sme povinní to ľuďom ukázať,“ povedal.

Anders vzbudil rozruch už svojím posledným filmom z roku 2023 Cesta do Betlehema. Hoci zaň získal niekoľko cien, bol tiež obvinený z toho, že príliš voľne narábal s biblickým opisom narodenia Ježiša. No režisér sám si pochvaľuje, že film našiel odozvu u niektorých divákov, ktorí sa dovtedy o vieru nezaujímali: „Ľudia za mnou prichádzali a hovorili: 'Vieš, vždy som bol ateista, no tento film mi zmenil život," pochvaľuje si Anders. "To bolo cieľom filmu - osloviť ľudí bez viery.“ 

Režisér uviedol, že už nakrúcanie filmu sprevádzalo to, o čom točí svoj ďalši film - duchovný boj. Do cesty im vraj vstupovalo pri dokončovaní filmu veľa malých aj veľkých prekážok, no to ho len viac povzbudzovalo. To isté očakáva Anders aj teraz, pri takej háklivej téme, akou je temno v Hollywoode. Stáva sa o to aktuálnejšou, čím viac sa hovorí o spojitosti obvineného rapera Seana Combsa s ďalšími hviezdnymi menami šoubiznisu. "Sme prirpavení na to, že nám budú hádzať polená pod nohy. Bude to tvrdá cesta, ale ideme ďalej. Len to posilňuje moju vieru v Boha, ale aj v to, že sú sily, ktoré proti nemu bojujú."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Zdroj: christianpost.com, Foto: baynews9.com
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies