Suroviny pre 4 osoby: 1 kurča, i cibuľa, 1 smotanu na varenie, olej, soľ, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, bobkový list, hladká múka
Príprava:
Kurča umyjeme, zbavíme kože a rozdelíme na kúsky. V hrnci na oleji orestujeme cibuľu, pridáme mäso, soľ, mleté čierne korenie, mletú sladkú papriku a chvíľu opekáme, kým sa mäso zatiahne. Potom ho podlejeme vodou, vložíme bobkový list a udusíme do mäkka. V smotane si rozmiešame 3 PL hladkej múky a za stáleho miešania prilejeme k mäsu. Necháme prejsť varom, dochutíme. Podávame s uvarenými kolienkami.
Čas prípravy: 90
minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies