Dnes na večeru pripravíme mäsový šalát na broskyniach
Suroviny pre 4 osoby:
250 g kuracích pŕs, 1 pohár (0,7 l) zaváraných broskýň, 1 malá konzerva hrášku, 1 malá konzerva kukurice, 1 lyžica majonézy, 1 lyžica horčice, 100 ml kyslej smotany, 1 cibuľa, soľ, korenie, olej
Príprava:
Cibuľu pokrájame a pražíme na oleji. Pridáme na malé kocky nakrájané kuracie prsia, osolíme, okoreníme a opečieme. Podlejeme troškou vody a dusíme do mäkka. Vodu necháme úplne vyvrieť. Odstavíme, mäso necháme vychladnúť. Potom pridáme hrach a kukuricu. Majonézu, horčicu a smotanu zmiešame, zalejeme mäso so zeleninou a zľahka premiešame. Jednotlivé polovice broskýň plníme zmesou. Podávame s čerstvou bagetou.
Čas prípravy: 40 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies