Do Národnej rady nastúpia noví poslanci za Smer-SD

NETKY.SK • 3 Júl 2024, 14:54 • 2 min
Do Národnej rady nastúpia noví poslanci za Smer-SD

BRATISLAVA - Do Národnej rady SR nastúpia noví poslanci za Smer-SD Ján Horváth a Jozef Kačmár. V parlamente nahradia Ľuboša Blahu a Erika Kaliňáka, ktorí sa dostali do Európskeho parlamentu.

slovakia

left justify in out

Do Národnej rady SR nastúpia noví poslanci za Smer-SD Ján Horváth a Jozef Kačmár. V parlamente nahradia Ľuboša Blahu a Erika Kaliňáka, ktorí sa po júnových voľbách dostali do Európskeho parlamentu (EP). Mandátu sa noví poslanci ujmú na najbližšej schôdzi NR SR. Uviedla to Ľubica Končalová z tlačového oddelenia Smeru-SD. Najbližšia riadna schôdza sa má začať 10. septembra.

Blaha sa už vzdal postu podpredsedu NR SR, poslanci koncom júna zvolili do tejto funkcie Tibora Gašpara. Slováci si 8. júna zvolili na päťročné funkčné obdobie 15 europoslancov. Za Smer-SD budú v EP okrem Blahu a Kaliňáka aj Monika Beňová, Katarína Roth Neveďalová a Judita Laššáková.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Smer-SD, Foto: TA3
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies